Bulvarinė spauda ne kartą rašė apie pašėlusius narko-vakarėlius, kuriuos savo namuose keldavo buvusi Noel žmona Meg Mathews. Pagrindinis britų roko grupės dainų autorius ir gitaristas atskleidė, kad piliulės padėjo atsikratyti narkotikų, tačiau vėliau jis tapo priklausomas nuo raminamųjų vaistų.

"Atsikratyti potraukio vaistams buvo sunkiau už viską gyvenime", - duodamas interviu britų savaitraščiui "New Musical Express" sakė Noelis Gallagheris. Muzikantas išsitarė, kad šie vaistai stipriai įtakojo Oasis albumo "Standing On The Shoulder Of Giants" įrašus. Manoma, kad prasidėję panikos priepuoliai padėjo sukurti Oasis dainą "Gas Panic". "Pradėjau vartoti vaistus ir kurį laiką jaučiausi gerai", - pasakojo Noelis Gallagheris.

"Deja, praėjus pusei metų supratau, kad vis dar esu priklausomas. Šį kartą nuo raminamųjų. Kad jausčiausi gerai reikėjo tiek nedaug, tik poros tablečių". Nepaisant to, 35-erių metų Noelis Gallagheris nesigaili, kad vartojo kokaino. "Blogiausia tai, kad apsvaigęs išleisdavau milžiniškas sumas pinigų daiktams, kurių man niekada nereikėjo ir neprireiks. Brangūs drabužiai, automobiliai. Turiu daugybę automobilių, nors taip ir neišmokai vairuoti", - sako muzikantas.

Liepos pradžioje Oasis išleis ilgai lauktą naują studijinį albumą "Heathen Chemistry". Netrukus iš jo bus išleistas antras singlas, kuriuo taps baladė "Stop Crying Your Heart Out".