Vienas turtingiausių Lietuvos žmonių N.Numavičius tikina, kad jo skyrybų priežastys – tik asmeninės, o skyrybų procesas buvo trumpas, nes jie su žmona Lina buvo pasirašę vedybų sutartį.

Tai esą nebuvo spontaniškas žingsnis – skyrybų link verslininkas artėjo jau kurį laiką. 2002-aisiais, sudarant vedybų sutartį, skyrybų šešėlis jau buvo šmėstelėjęs, ir nuo tada sutuoktiniai tai priartėdavo prie skyrybų klausimo, tai nuo jo atitoldavo.

Skyrybų sutartyje detaliai aprašytos turto dalybos. Taip pat nustatyta finansinė vaikų išlaikymo tvarka ir jų gyvenamoji vieta.

Atžalomis po skyrybų rūpinsis abu tėvai. L.Numavičienė liko toliau gyventi nuosavame šeimos name su sūnumi ir dukterimi.

Turtingiausių Lietuvos žmonių sąrašo viršūnėje ne vienerius metus esantis N.Numavičius yra didžiausią Baltijos šalyse mažmeninės prekybos tinklą „Maxima“ valdančios bendrovės „Vilniaus prekyba“ pagrindinis akcininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją