Nors už verslininkės ir TV laidų vedėjos Gintarės Gurevičiūtės automobilį „Jeep Grand Cherokee“ varžytinėse kartą buvo pasiūlytas penktadalis milijono litų, jis vis tiek liko antsolių žinioje. Mat paaiškėjo, kad tokios sumos iš tiesų niekas mokėti nebuvo pasiruošęs – tai tik žmogaus klaida įvedant siūlomą sumą į e. varžytinių sistemą..

Susidomėjimas šiuo automobiliu tikrai buvo. Manau, kad varžytinės tikrai anksčiau ar vėliau įvyks“, – pasiteiravus, ar jaučiama paklausa, DELFI anksčiau yra sakęs V. Čeglikas.

Skelbiama, kad automobilis saugomas pas išieškotoją, skolininkė automobiliu nevažinėja – jai apribotos disponavimo teisės. Susidomėjęs turi galimybę apžiūrėti automobilį.

„Yra susidariusios skolos, dėl to paskelbtos varžytinės. Mes vykdome teismo sprendimą. Automobilis yra saugomas pas išieškotoją. Skolininkė neturi teisės nei parduoti, nei naudotis automobiliu“, - DELFI aiškino Valdo Čegliko padėjėjas.

G. Gurevičiūtės automobilis (e-varzytines.lt nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)