„Dabar tai jau oficialu! „Daiktų istorijos" nuo šiol – šeimyninis reikalas!“, – pranešama laidos, kurią veda S. Pilinkus, feisbuko puslapyje. Ten penktadienio popietę buvo pasidalinta ir keliomis nuotraukomis iš ceremonijos.

„Plaukiam ženytis!“, – dar penktadienio rytą feisbuke pažymėjo moteris ir pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino su būsimu vyru.

Kaip garsi žurnalistė sakė naujienų portalui lrytas.lt, vestuvės bus neįprastos – jos įvyks ne bažnyčioje, o Nidos prieplaukoje. Ten pora atplauks iš Kauno istoriniu laivu „Raketa“.

„Liudininkais bus mano sesuo ir Sauliaus brolis. Po tuoktuvių pasivaikščiosime po Nidą. Po to – vėl laivu iki Kauno, tada autobusu – į Vilnių“, – lrytas.lt sakė E. Mildažytė.

Apie santykius su TV laidų vedėju Sauliumi Pilinkumi E. Mildažytė prabilo 2020-ųjų metų pabaigoje.

Delfi primena, kad prieš metus E. Mildažytė apie santykius su Sauliumi Pilinkumi prabilo Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“. Tąkart jos buvo paklausta apie brandą ir santykius – ar meilė brandesniame amžiuje tokia pat aistringa kaip ir jaunystėje?

„Be jokios abejonės, jausmai neturi amžiaus. <...>. Aš pati savo aplinkoje mačiau labai nelygios meilės atvejų, kai moteris yra žymiai vyresnė už vaikiną. Ir atsimenu, kaip jis išdidžiai eidavo per kiemą šalia tos moters, kuri, mano akimis, buvo niekuo neypatinga. Manau, svarbu, kad meilė apskritai būtų gyvenime.

Jūsų kartos didžioji problema yra ta, kad bijot skausmo, nes bet kokia gelmė yra skausmas, bet kokie jausmai yra rizika, čia sėkmė nebūtinai tau šypsosi. Bet jeigu nebandysi, niekada nieko ir nesužinosi, – šypsojosi Edita Mildažytė ir čia pat atsakė ir į klausimą, ar šiuo metu yra įsimylėjus. – Aš visada įsimylėjusi. Su Sauliumi yra greičiau draugystė, bet tokia rimta. Tačiau kai jis atsiduria reanimacijoje, nes jam eilinis infarktas, tada pagalvoju, kad turbūt meilė. Kuo toliau gyveni, tuo aiškiau darosi, kad rytoj jam, užporyt man – niekas jau nieko nebestebina.“

Delfi primena, kad E. Mildažytės vyras Gintas Vyšniauskas mirė 2016-ųjų metų pradžioje. Jis dvejus metus kovojo su sunkia onkologine liga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)