„Manau, mes esame per daug sąmoningi žmonės, jog viską skleistume į viešumą“, – apie savo ir K. Krysko santuoką bei galimą krizę dabar sako žinomas šokėjas.

„Mes nesame vieši žmonės, mūsų Lietuva nerinko ir už mus niekur nebalsavo. Mes esame protingi ir labai gerai sutariame. Pas mus iš principo viskas yra gerai. Tiesiog norime, kad kažkas liktų ir mums, kad visi tie vidiniai dalykai liktų už užsklandos. Tokia ta mūsų pozicija“, – teigia S. Skambinas.

Pasiteiravus, kodėl išvysti jį kartu su žmona viešumoje tenka vis rečiau, šokėjas sako, kad dėl visko kaltas didelis užimtumas.

„Tiesiog taip išeina. Turime sūnų, tad neretai renginiuose pasirodau su juo. Taip išeina, kad aš su vaiku būnu daugiau, nes Karina labai užimta, ji turi labai daug darbų. Nulenki galvą ir supranti, kad taip reikia, – darbas yra darbas, juolab kad kalbame apie scenos žmogų. Aišku, aš tikrai dėl to nesiskundžiu, nes šalia turiu savo mažąjį draugą“, – tikina pašnekovas.

Saulius viliasi, kad jo 8-erių sūnui įvairūs renginiai nėra kančia, – taip jis visada gali būti kartu su juo.

„Aš savo vaikui noriu duoti viską, kas geriausia. Žinoma, jei tik jis galėtų rinktis, visą laiką valgytų tik saldainius ir žaistų su draugais, o į mokyklą tikrai neitų“, – nusijuokia žinomas šokėjas.

Kalbėdamas apie savo vaiką S. Skambinas nestokoja šypsenos ir entuziazmo – labiausiai jį džiugina tai, kad sūnus turi išskirtinių gabumų.

Karina Krysko-Skambinė

„Jis labai mėgsta žaisti su lego, konstruoti viską savo rankomis. Taip pat jis jau ketverius metus važinėja riedžiu. Ir važinėja taip, kad man teko specialiai žiūrėti internete, ar kas nors daro panašius triukus kaip jis. Jis daro tokius dalykus, kokių nesu matęs net „Youtube“. Moka čiuožti riedžiu, juo puikiai manevruoti. Būdamas ketverių jis ant jo atsistojo ir iki šiol nenulipa“, – šypteli pašnekovas.

Saulius džiaugiasi, kad, auginant sūnų, jam su Karina pavyksta apsieiti be auklių ar senelių pagalbos.

„Mano darbas toks, kad aš jį beveik visur galiu vežtis kartu. Kai vyksta susitikimai ar diskusijos, derybos, turiu pasirinkti tokias vietas, kur galėtų būti ir jis, kad jam būtų ką veikti. Visada apgalvoju tai į priekį“, – tikina pašnekovas.

Pastaruoju metu šokėjui veiklos netrūksta, tačiau lėtinti savo gyvenimo tempo jis neketina.

„Turiu labai daug veiklos. Organizuoju gatvės šokių čempionatus, su instruktoriais įkūrėme zumbos federaciją, su kuria kuriame įvairius renginius, šoku Kauno muzikiniame teatre, taip pat turiu reikalų su nekilnojamuoju turtu Ispanijoje. Veiklos daug, o galvoje naujų projektų – dar daugiau. Tik kol kas naujiems planams įgyvendinti dar trūksta laiko.

Saulius Skambinas

Labiausiai norisi sukurti veiklių žmonių bendruomenę, su kuria būtų galima nuveikti daug dalykų. Laikui bėgant supratau, kad ir koks maksimalistas būčiau, po vieną niekas neišeina. Galiu būti pats geriausias, bet vis tiek reikia komandos. Geriau daug puikiai dirbančių savo srities specialistų, nei aš vienas, irkluojantis prieš srovę. Turiu projektų visam miestui ir net visai valstybei, tik kol kas dar tai lengva paslaptis. Visada mąstau globaliai – man kitaip neišeina“, – pripažįsta S. Skambinas.

Apie santykių krizę S. Skambinas pasisako ne pirmą kartą

DELFI primena, kad pirmą kartą žinia apie galimą S. Skambino ir K. Krysko santykių krizę pasidalinta dar balandžio mėnesį. Buvo skelbiama, kad pora nebegyvena kartu.

Tuo metu garsus šokėjas neslėpė taip pat girdėjęs tokias kalbas, tačiau didelio dėmesio esą nekreipė.

„Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje“, – portalui Kaunodiena.lt sakė S. Skambinas.

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška. Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba, kas yra ant seilės. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš noriu, taip jį ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

Šia tema K. Krysko su žiniasklaida nebendrauja.

Karina Krysko-Skambinė

Netrukus po to S. Skambinas širdį išliejo duodamas interviu žurnalui „Žmonės“. Kaip sakė pats šokėjas, keisti savo šeimos statuso jiedu su Karina neskuba.

Tiesa, klausiamas apie tai, ar ketina su žmona sukti skirtingais keliais, žinomas vyras išliko lakoniškas.

„Nemanau, kad kas nors mūsų santykiuose pasikeis, kai ir oficialiai nuspręsime atversti naują gyvenimo puslapį. Abu toliau būsime pasinėrę į savo mėgstamas veiklas, abu toliau rūpinsimės sūnumi Majumi.

Kai gražiai sutari, nesinori skubėti drastiškai elgtis. Be to, abu esame suaugę žmonės, turime įsipareigojimų, kuriuos reikia vykdyti“, – sakė jis.

Žurnalui S. Skambinas sakė, kad jam itin skaudu ir dėl to, jog tenka apie asmeninius dalykus kalbėti taip atvirai. Tačiau kartu jis patikino, kad skandalingo ar itin viešo santykių aiškinimosi laukti nereikėtų.

„Mes priimsime tokius sprendimus, kurie šiuo metu bus geriausi. Ir jų paisysime. Tik kol kas mums reikia laiko sudėlioti visus taškus ant „i“. Kiekviena istorija turi savo niuansų, paslapčių, įvairių detalių. <...> Duokite mums laiko, ir mes susitvarkysime su tuo, kas vyksta“, – kalbėjo žinomas šokėjas.

S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)