„LRT Kultūra“ kanale moteris veda laidą „Misija – Vilnija“. Lenkų kilmės Katažina padeda atskleisti kultūrines problemas ir siekia tapresnio ryšio tarp skirtingų tautų ar pažiūrų atstovų.

Dar vasarą iš scenos pasitraukusi atlikėja laidos neapleidžia iki šiol. Dar prieš savaitę ji feisbuke dalijosi nuotraukomis, kuriose demonstravo suapvalėjusį pilvuką ir džiaugėsi darbu su kūrybine laidos grupe.

Ketvirtadienio vakarą LRT šventėje Katažina žengė pasipuošusi juodai baltomis spalvomis, tačiau svečių būryje nesisukiojo.

Raudonuoju kilimu į pagrindinę teatro salę žengė kelios dešimtys garbių svečių. Visiems jiems šįvakar dainas dovanos „Baltasis kiras“, o ant scenos lipo vis kiti naujų ir jau gerbėjų ratą turinčių laidų vedėjai.

Šiame sezone „LRT Kultūra“ stebins visa puokšte naujų laidų: „Pradėk nuo savęs“, „Stop juosta“, „Nacionalinis turtas“, „Nes man tai rūpi“, „Skrendam“, „Stambiu planu“, „Lietuva – Mūsų lūpose“ ir „Maistas ir aistros“.

Iškilmingo vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)