„We will grill“ susivilioję svečiai ne tik lankėsi „Ogmios mieste“ įsikūrusiuose restoranuose, bet ir ragavo čia pat lauke kepamų mėsų, jūros gėrybių bei daržovių. „Vasara be griliaus – tiesiog neįsivaizduojama“,– kone vienbalsiai tvirtino šventės dalyviai.

Ant grilių kepamų skanėstų kvapais svečius viliojo „Assorti“, „The Farm“, „Peri Peri“, „Drama Burger Smokehouse“, „Vaflių namai“, „Šiaurės jūra“ ir „Barbekiu namai“.

Į „Ogmios miestą“ gausiai suplūdusiems renginio dalyviams koncertavo net kelios muzikantų grupės: publiką sužavėjęs vaikinų trio iš Latvijos Melo-m, profesionalių muzikantų projektas „Muzika, kuri gyva“ , užburianti Migloko su The Schwings bei egzotiškieji Parranda Polar.

„Grilis mūsų namų kiemelyje užkuriamas net kelis kartus per savaitę! Vos tik išlenda saulutė – mes skuodžiame į lauką ir kepame dešreles, burgerius ar daržoves. Visiškas vasaros skonis, tik gaila, kad vasara šiemet nelepina saulėtomis dienomis“,- pasakojo šventėje su vyru Žydrūnu ir sūnumi Oliveriu apsilankiusi socialiai atsakingų projektų vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Griliaus šventėje buvo galima sutikti ir paskutinius nėštumo mėnesius skaičiuojančią atlikėją Baibą Serdiukę su vyru Mykolu. Geros nuotaikos nestokojo grožio ir estetikos studijos „Skinny“ vadovė Zinaida Raškauskienė su vyru Denisu – pora „Ogmios mieste“ džiaugėsi šventiniais pietumis.
„Šiandien ypatinga diena – 12-osios mūsų vedybų metinės. Nuotaika tiesiog fantastiška!“,- pakilios nuotaikos neslėpė Z. Raškauskienė.

Į „We will grill“ renginį užsukę dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne teigė taip pat esantys neabejingi ant griliaus kepamam maistui. „vasara be griliaus – ne vasara“,- juokėsi
dizaineris.

Pabūti su šeima ir paskanauti griliaus patiekalų nepraleido progos ir renginių scenaristė Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku bei dukromis.

„Ogmios miesto“ šventėje saulėtą šeštadienio popietę leido reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, retai viešumoje matomas krepšinio komentatorius Robertas Petraukas, žurnalo leidėjai Jurga Baltrukonytė su Algiu Kriščiūnu, BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas, vizažistė Neringa Čukinienė su vyru Povilu, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius su gausia draugų kompanija, rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis, kulinarijos studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė bei daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)