Paklausta apie antrojo vaikelio laukimą, Goda tikino, kad psichologiškai jaučiasi tvirtesnė nei laukdama pirmagimės. Dainininkei daug dalykų – patirti ir gerai žinomi.

„Laukimas skiriasi nuo pirmojo. Fiziškai man šiek tiek sunkiau. Vis dėlto antras vaikelis atsiras po neilgo laiko tarpo. Reikia tiesiog labiau save prižiūrėti, saugoti, nepersitempti. Taip ir gyvenu Bonifacijaus atostogų režimu. Tačiau yra darbų, kurių negaliu išsižadėti, yra juk ir mažoji. Tik spėk suktis...“, – pasakojo G. Alijeva.

Pasiteiravus, ar pirmagimė Tėja domisi broliu (G. Alijeva laukiasi berniuko - DELFI), G. Alijeva patikino, kad pirmagimė jo labai laukia, daug apie jį klausinėja.

„Jai užėjęs toks mamiškas laikotarpis, kai ji savo lėles vysto, maitina, keičia sauskelnes. Brolio ji labai nori. Tik nežinau, kaip bus, kai brolis iš tiesų atsiras, gal lieps man jį atgal į ligoninę nuvežti“, – juokaudama DELFI kalbėjo jau visai netrukus gimdysianti G. Alijeva.

Goda džiaugiasi, kad laukimo nuotaikos - puikios, o berniukas apie savo buvimą mamos pilve dažnai primena. Jauna mama randa laiko informacijos apie vaikų auginimą ir auklėjimą paieškai internete ir sakė jau žinanti būdų, kaip Tėjai paaiškinti, kad šeimoje atsiras dar vienas mažylis.

„Sūnus dažnai apie save primena. Su vyru pajuokaujame, kad tubūt bus futbolistas. Tikuosi, kad dukrai streso nebus. Galbūt ir bus kokių pavydo scenyčių, bet aš jų nebijau. Manau, tokie santykiai - normalu“, – pasakojo Goda.

Paklausta, ar jau paruošė namus sūnui, ar pasirūpino visais kūdikiui būtinais daiktais, G. Alijeva pasidžiaugė viskam pasiruošusi iš anksto.

„Lopšį gavome iš Natalijos (Natalijos Bunkės - DELFI), kuriame kažkada ilsėjosi jos Kristupas. Lopšys jau namuose, dabar laukiame vežimo. Vilniuje naujai atsidariusi parduotuvė mums dovanojo daug įvairių dovanų. Esu susiruošusi“, – pasakojo G. Alijeva.

Paklausta, kur gimdys sūnų, dainininkė sakė apsisprendusi savo berniuko atėjimo į šį pasaulį laukti Lietuvoje, nes, kaip pati sakė, pasitiki mūsų šalies medikais.

„Be to, mano vyras žaidžia Pasvalyje, ne užsienyje. Pasitarėme, kad jam būtų geriau likti Lietuvoje dėl vaiko. Nebuvo net minčių apie gimdymą ne Lietuvoje. Jei būtume kur išvykę į užsienį, galbūt ir būtume svarstę apie gimdymą ne Lietuvoje“, – sakė G. Alijeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)