Ne išimtis ir buvusi dainininkė, o dabar renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, kuri savo meilės šventei pasirinko suknelę su kelnėmis. Išradingą nuotakos drabužį kūrė žinomų moterų pamėgtas dizaineris Liutauras Salasevičius.

Jau dešimt metų kartu su šiuo drabužių kūrėju dirbanti Atlanta savo vestuvinę suknelę patikėjo kurti būtent jam. „Kitaip ir negalėjo būti. Esu jam labai dėkinga už suknelę. Ji tikrai labai graži, o svarbiausia – atspindi mane“, – DELFI sakė jaunoji.

„Suknelė buvo kurta pagal mano charakterį. Aš sunkiai save įsivaizduočiau su nėriniais ar kitais panašiais papuošimais, kuriuos nuotakos įprastai mėgsta. Tikrai nesakau, kad tai negražu, tiesiog ši suknelė buvo mano pačios atspindys“, – pridūrė ji.

Anot E. Puidokaitės-Bruzgulienės, savo vestuvių dieną ji jautėsi gražiai, o svarbiausia – patogiai.

„Buvo labai patogu. Šventę lydėjo ir lietus, todėl tokia suknelė buvo beprotiškai patogi. Ji turėjo prisisegamą dalį, kurią nusisegus, aš galėjau jaustis dar laisviau ir patogiau“, – savo sprendimu džiaugėsi buvusi dainininkė.

Kaip ir įprasta, Atlantos vyras nuotakos suknelę pamatė tik vestuvių rytą.

„Jis suknelę pamatė tik mums susitikus bažnyčioje. Sakė, kad jam tai buvo netikėta, tačiau labai patiko. Visą dieną sulaukiau begalės komplimentų ir palaikymo dėl savo sprendimo“, – pasakojo E. Puidokaitė-Bruzgulienė.

Nuotakos įvaizdį taip pat papildė dizainerio Jimmy Choo aukštakulniai, ant kurių padų puikavosi jaunikio meilės prisipažinimas. Link altoriaus Atlanta keliavo su nuometu, o rankose laikė rausvų rožių puokštę.

DELFI primena, kad E. Puidokaitė-Bruzgulienė ir T. Bruzgulis aukso žiedus sumainė liepos 14 d. Arkikatedroje Bazilikoje. Meilės priesaikos žodžius buvusi atlikėja mylimajam ištarė po 18 metų, kuomet likimas juos suvedė ir skyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)