Santuokos ceremonija vyko restorano kiemelyje, kuriame netrūko dekoracijų. Amžiną meilę jaunieji prisiekė stovėdami prie balto stalelio, prie kurio pamerkti balti kardeliai. Šalia stovi ledo skulptūra su jaunųjų bei taksų siluetais. Tokiais pat siluetais papuošti ir balionai, kurių gausu visoje teritorijoje.

Prisiekti amžiną meilę Skaiva su mylimuoju žengė nutiestu raudonu kilimu. „Nesame praktikuojantys katalikai, todėl nusprendėme, kad tuoktis bažnyčioje būtų veidmainystė“, – po cermonijos kalbėjo nuotaka.

Pasveikinti jaunuosius, iki ceremonijos dar likus nemažai laiko, rinkosi gausus būrys svečių. Atvyko Gabrielė Martirosianaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Gediminas Jaunius, Aistė Paškevičiūtė, kolegos iš radijo stoties, kurioje dirba Skaiva, ir kiti. Dauguma svečių rankose laikė po vieną baltos rožės žiedą.

Besirenkant svečiams, prieš numatytą ceremonijos laiką, atvyko ir S. Jasevičiūtės išrinktasis Artūras. Vyras šią ypatingą dieną dėvėjo juodą kostiumą, buvo įsisegęs baltos tulpės žiedą.

Skaivą pas mylimąjį atlydėjo jos tėtis. Ją pasitiko būsimas vyras. Gediminas Jaunius, jai žengiant pas mylimąjį, grojo saksofonu. Rankose Skaiva spaudė baltų tulpių puokštę. Ji pasirinko vyro pavardę ir tapo Kraujelė.

Ceremonijos metu humoro neskojo ir pati Skaiva, po to, kai buvo pranešta, kad ji susituokė, ši atsisuko į svečius ir tyliai sušuko „Taip“. Vis tik netrūko ir mažų nesklandumų, taksas, turėjęs atnešti žiedus, šiuos pametė. Tačiau tai nuotaikos nesugadino.

Vos susituokusi S. Kraujelė atsisuko įsvečius, tarė padėkos žodį ir pakvietė visus susirinkusiuosiu pradėti švęsti. Kai esi užtikrintas tuo, ką darai, tai nereikia jaudintis, po ceremonijos pasakojo Skaiva. Nuotaka patikino, kad šiandien viskas vyko pagal planą ir nebuvo jokių nesklandumų. Kol man darė makiažą, aš stebėjau varną, kuri šoko ant stogo ir nusprendžiau, kad tai yra labai geras ženklas, nusijuokė Skaiva. Jei net varnos šoka per mano vestuves, tai patikėkit, viskas tikrai bus gerai.

Po to, kai visi svečiai išsakė porai savo palinkėjimus, kiekvienam buvo išdalyti balionai. Kiekvienas svečias, paleisdamas balioną, turėjo sugalvoti palinkėjimą ką tik sukurtai šeimai. Skaiva vėliau juokavo, kad jiems buvo labai gaila balandžių, kuriuos tradiciškai jaunieji leidžia į dangų, todėl nusprendė paleisti daug baltų balionų.

Šame restorano kiemelyje vyko tik pati ceremonija, porą valandų ką tik susituokusi pora mielai bendravo su draugais, bičiuliais bei giminėmis, tačiau vakarinė šventės dalis vyks kitur. Vestuves pora pratęs kitame Vilniaus centre įsikūrusiame restorane.

Nuotaka atskleidė, kad vakare nebedėvės žemę siekiančios suknelės: „Turiu kitą, ją taip pat sukūrė Viktorija. Bus trumpa, kad netrukdytų šokti.“

Pora patikino, kad šventė bus jauki, jokių išskirtinių atlikėjų ar staigmenų svečiams jie nėra suplanavę: „Koncertuosime patys!

Išgirdusi klausimą, ar planuoja šeimos pagausėjimą, moteris pradėjo juoktis ir tarė: Vaikus mes ne planuosime, o darysime.

Skaiva su Artūru susipažino beveik prieš trejus metus, bare. Merginų kompanijoje laiką leidusi Skaiva sulaukė dėmesio iš Artūro. Šis patikusiai merginai atsiuntė šampano. „Iš pradžių buvome labai geri draugai, o tik paskui tapome meilužiais, jei taip galima pasakyti“,– nusijuokė pasakodama nuotaka.

Ceremonijos metu Skaiva dėvėjo Viktorijos Jakučinskaitės kurtą sunelę. Ji pasiūta pagal nuotakos pageidavimus, o ne išsirinkta iš dizainerės kolekcijos. S. Jasevičiūtė su V. Jakučinskaite derino visas smulkmenas, suknelė buvo pasiūta likus kelioms dienoms iki vestuvių.

Meile taksų veislės šunims garsėjanti ir ne vieną tokį keturkojį auginanti S. Jasevičiūtė vienam iš jų suteikė ypatingą vaidmenį – taksas atneš žiedus. „Šiek tiek jį mokiau, tačiau jis nėra kvailas taksas, jam nereikia labai daug pamokų“, – apie išskirtinę augintinio pareigą atviravo moteris.

Ir nors vestuvių pasiruošimas būsimai nuotakai didelio streso nekėlė, vis tik prieš šventę ji kiek nerimavo dėl galimo blogo oro: „Gal ir bijau, kad bus šalta, kad lis, bet juk nieko dėl to nepadarysiu.“

Nors su savo mylimuoju viešumoje ji pasirodo retai, šios savo šventės nuo aplinkinių akių ji nežadėjo slėpti. „Neverta pradėti slapstytis, nes ir taip jau daug kas žino apie šventę, tiesiog nebėra prasmės. Tikrai nuo pašalinių ir žiniasklaidos akių skėčiais nesislapstysime“, – dar prieš šventę kalbėjo Skaiva.

Vis tik likus kiek daugiau nei savaitei iki šventės, Skaivos kolegos nutarė papokštauti ir feisbuke paviešino jos nuotrauką, kurioje ji dėvi vestuvinę suknelę. Prierašas prie nuotraukos skelbė, esą Skaivai pavyko nuslėpti savo vestuves nuo viešumos. Vėliau paaiškėjo, kad tai tik pokštas.

Linksmų akimirų netrūko ir mergvakario metu. Skaivos draugės pasistengė, kad ją išvežtų policijos pareigūnai. Tiesa, tai tebuvo surežisuotas mergvakario elementas.

Kur porelė kopinės medų, dar nenusprendė, bet išvyka planuose tikrai yra. „Nemanau, kad pirmadienį po vestuvių pasirodysiu darbe, norėsis pailsėti, o ir kolegos, manau, supras, tačiau iš karto niekur nepabėgsime. Kai išsirinksime, į kokius šiltus kraštus norime išvykti, susiplanuosime ilgesnį savaitgalį ir trumpam išlėksime“, – patikino Skaiva.

Sveikinam Skaivą ir Artūrą!Posted by Radijo stotis M-1 on 2015 m. spalio 17 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1237)