„Su Agne vaikščiojome po parduotuves ieškodami mažyliui vežimuko, lovytės, drabužėlių, kitų reikalingų daiktų. Tuo metu man kaip tik paskambino artima bičiulė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė. Ji mums patarė neskubėti su pirkiniais, nes iki svarbios datos dar liko gana daug laiko. Ir pažadėjo popiet užsukti pasikalbėti“, - sakė N. Juška.

Kad K. Kaikarienė į baleto primarijaus ir jo mylimosios namus atvyks ne viena, įsimylėjėliai net neįtarė. Juolab jie nesitikėjo, kad draugų būrys padovanos viską, ko reikia pradžiai šeimai, susilaukiančiai kūdikio.

Režisierius Vytenis Pauliukaitis, N. Jušką pažįstantis nuo jo karjeros pradžios, prisijungė prie būrio vyriškių, nusprendusių išsyk padėti būsimam tėčiui surinkti atžalai skirtą lovytę.

„Tik iš pradžių viskas atrodė sudėtinga. Juokdamiesi klausinėjome, kur koks varžtas tinka. Bet dabar jau galime vadinti save vaikiškų lovelių montavimo specialistais!”, - juokdamasis sakė N. Juška.

Kūdikio kraiteliu pasirūpino papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, o buteliukais ir sauskelnėmis – kirpėjas Karolis Murauskas.

„Kadangi Karolis vaikų neturi, o mano Gustui šešeri, tai ko reikės Nerijui ir Agnei teko paieškoti man. Labai patogu, kad daugelį prekių, kurių nereikia būtinai apžiūrėti, dabar gali įsigyti internete“, - sakė kinderiai.lt kliente tapusi E. Monginienė.

Prašmatnias vaišes būsimiems tėveliams paruošė garsus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ir televizijos realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvė ūkininkė Dalia Ėmužytė, pažadėjusi, kad jeigu netrukus gimsiančiam kūdikėliui reikės, alergijos vaikams nesukeliantis ožkų pienas bus tiesiai į Vilnių pristatytas iš jos ekologinio ūkio.

N.Juška ir jo sužadėtinė jau kurį laiką žino, kad laukiasi berniuko. Tai ne kartą patvirtino gydytojai.

„Esame aptarę kelis vardų variantus, bet dar niekas nenuspręsta. Sako, kad reikia palaukti, kol vaikelis gims. Tuomet būna labai aišku, kuris vardelis jam tinka“, - sakė Agnė.

Ji dėl kūdikėlio priežiūros pasikonsultuoja su mama, skaito knygas, ieško informacijos internete. Agnė su šypsena užsimena supratusi – nėštumas, gimdymas ir vaiko priežiūra yra labai individualus reikalas.
„Mums daug kas pasakojo, jog paskutinį laukimo mėnesį bus labai sunku ir Nerijus mane turės nešioti ant rankų. Na, jis ir paneša... Bet ne todėl, kad blogai jaučiausi ar negalėčiau pati paeiti. Jis kartais to pats nori!“, - nuoširdžiai pasakojo būsima mama.

Pasak N. Juškos, nežinomybė, kas bus gimus vaikeliui, šiek tiek glumina, bet nebaugina. Agnei prižiūrėti mažylį žada padėti ir jis, ir tėvai. Tiek Nerijus, tiek Agnė turi po brolį. Abu sukūrę šeimas. Nerijaus sūnėnui treji, o Agnės – treji ir penkeri.

„Tad, pastarti tikrai bus su kuo!“, - patikina laimingi būsimi tėvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)