Geriausios aktorės titulą pelniusi Valda Bičkutė prisipažino, jog pirma atėjusi į galvą mintis apie didžiausią ateinančių metų svajonę buvo kultūrinės-socialinės svarbos.

„Kultūros ministerijoje pateikėme paraišką spektaklio „24 valandos iš moters gyvenimo“ sklaidai. Labai tikimės gauti finansavimą, kad galėtume aplankyti su juo ir pačius mažiausius Lietuvos miestelius, į kuriuos retai užsuka kultūriniai ir meniniai projektai, - DELFI sakė V. Bičkutė. - Tačiau mano metų planas, tikslas ir pasižadėjimas sau jį parodyti Lietuvos žmonėms net ir negavus finansavimo.“
Valda Bičkutė

Atlikėjas Juozas Butnorius neslepia, kad praėję metai buvo sunkūs. Todėl viliasi, kad ateinantieji bus jam dosnesni sėkmės.

„Geriausi pažadai yra tie, kuriuos duodi ne kitiems, o sau! Praėję metai man buvo išties labai nuostolingi įvairiomis prasmėmis. Todėl tikiuosi, kad 2014-aisiais atsitiesiu, nebebūsiu suklupęs“, - tikino jis.
Juozas Butnorius

Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė DELFI skaitytojams taip pat išdavė didžiausias 2014 metų svajones.

„Pasižadu tai, ko nespėjau šiais metais: išleisti „Naujų Pupyčių“ CD ir aplankyti močiutę Ukrainoje. Visa kita - pamatysit“, - savo ateinančių metų tikslais intrigavo Oksana.

Dainininkė Urtė Šilagalytė teigė, kad svarbiausias dalykas, kuriuo vadovavosi praėjusiais ir žada vadovautis naujais metais - būti sąžiningai prieš save. „Tada visi darbai, reikalai gerai seksis“, - DELFI kalbėjo U. Šilagalytė.

„Didžiausias tikslas ateinantiems metam - tai „Chorų karai“, kurie kol kas atima daugiausia laiko. Apie likusius planus bus matyt metu eigoje, niekada nemėgstu garsiai kalbėti apie tai, ką planuoju, bet dar nepadariau“, - kalbėjo dainininkė.
Urtė Šilagalytė
Dainininkė Neringa Šiaudikytė per ateinančius metus pasižada išmokti šokti. „Mano vaikinas be galo gražiai šoka, visada stebiu jį ir pavydžiu, kad negaliu su juo kartu šokti ir dar dainuoti. Būtų tikrai šaunus komplektas (šypsosi). Noriu 2014 m. mokytis scenos judesio, nes baigsiu mokslus ir turėsiu tam daugiau laiko. Žadu šokio mokytis privačiose pamokose, o gal lankyti gatvės šokius. Tiesa, dar nežinau, nei pas ką, nei kur, bet tikrai pasižadėjau sau kaip reikiant šioje srityje padirbėti“, - DELFI kalbėjo N. Šiaudikytė. Mergina vylėsi, jei žmonėms pavyksta išmokti šokti per puse metų dalyvaujant šokių projektuose, tad Neringa tiki, kad per metus ji tikrai pažengs į priekį.
Neringa Šiaudikytė

Profesionali šokėja Kristina Navickaitė-Tina sakė, jog 2014-aisiais norėtų, kad pavyktų įgyvendinti vieną didelį projektą – pastatyti šokio spektaklį su vaikais, augančiais Klaipėdos vaikų namuose.

„Pažadu sau ir savo komandai, kad dėl šio tikslo dirbsiu daug ir dar daugiau. Taip pat pažadu sau subrandinti, parašyti ir suplanuoti kitą man ypatingai svarbų projektą susijusį su vaikais ir jų vasaromis. Norėčiau, kad šokių studija „Tina dance“ dar stipriau augtų, vystytųsi kiti mano pradėti projektai, o aš pati rasčiau naujų kūrybos ir saviraiškos formų. Sau pačiai asmeniškai pažadu vieną svarbų dalyką, tačiau pažadu tyliai tyliai, kad tik pati girdėčiau. Taip pat pažadu rasti laiko iššūkiams, švelnioms avantiūroms, tobulėjimui. Noriu mokytis naujų dalykų, noriu, kad užtektų laiko, dėmesio, meilės sau ir artimiausiems“, - sakė K. Navickaitė-Tina.
Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila

Dainininkė Indrė Burlinskaitė per 2014 m. pasižada gauti sporto trenerės licenciją, kad galėtų treniruoklių salėje treniruoti kitus. „Man labai patiktų dirbti sporto klube. Reikėtų rasti laiko šiai licencijai įgyti. Dabar tam laiko nėra, dirbu, koncertuoju, filmuojuos“, - DELFI kalbėjo mergina.

Merginos planuose – ir sceniniai planai, grupės populiarinimas. „Tačiau tai jau yra elementarus darbas, kurį tu atlieki kiekvieną dieną. Stengsimės tobulėti. Pasižadu dažniau lankytis pas muzikos mokytoją“, - DELFI pažadus vardino Indrė.

„Esu tokia – jei labai noriu, užsibrėžiu ir stengiuosi atlikti čia ir dabar. Dar vienas tikslas – įgyti vairavimo teises. Tai būtų nerealu. Važinėju visur su taksi, būtų puiku turėti automobilį. Šį pažadą būtinai parašykite, bus paskata įgyvendinti“, - pokalbį baigė gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)