R. Bilinkevičius Lietuvoje buvo žinomas kaip garsus kirpėjas, kurio klientų sąraše nuolat sukdavosi ir pramogų verslo garsenybės.

Pastaruosius du dešimtmečius kadaise šalyje žinomas vyras savo gyvenimą kūrė Berlyne. Savo amato R. Bilinkevičius neužmiršo ir Vokietijoje. Buvo įkūręs dvi kirpyklas.

Apie netektį pranešė Roberto šeimos draugė Sonata Tolvaišė.

„Netikėtai užgeso Roberto, kuris buvo daugeliui mūsų draugas, kolega ir geras pažįstamas, gyvybė.

Robertą prisiminsime kaip žmogų, kuris gyvenime priiminėjo drąsius sprendimus, ir nežiūrint į likimo smūgius, neprarado tikėjimo žmogumi ir draugyste.

Prisiminsime jo darbštumą ir atsakomybę darbe. Prisiminsime tas smagias akimirkas, praleistas su juo. Ilsėkis ramybeje, Robertai“, – socialiniame tinkle įrašu dalijosi Roberto bičiulė.

Kaip pranešama, į Lietuvą jau pargabenta urna su vyro palaikais. Atsisveikinimas su Robertu vyks birželio 12 d., 12 val. Ukmergės Šventosios Trejybės bažnyčioje. Vyks šv. mišios, o vėliau palaikai bus lydimi į Ukmergės kapines.

Vyro atminimą pagerbė ir TV laidų vedėja Asta Stašaitytė.

„Šį pasaulį paliko draugas, bičiulis, kadais Lietuvoje gerai žinomas plaukų stilistas Robertas Bilinkevičius, pastaruoju metu gyvenęs Berlyne. <...> Galintys atvykti arba palydėti malda, mintimis, labai laukiami“, – rašė A. Stašaitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)