Delfi apie skaudžią žinią patvirtino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

Prieš tai apie netektį pranešė ir „Raseinių naujienos“. Savo „Facebook“ paskyroje skyrė ir užuojautą.

„Mums tavęs trūks, mielas drauge ir kolega...

Nuoširdi užuojauta šeimai“, – rašoma puslapyje.

Delfi primena, kad V. Stankevičius buvo vienas iš pirmųjų, kurie atsidurdavo svarbiausių šalies įvykių vietose.

Dauguma mums žinomų žurnalistų galėtų papasakoti, kad savo karjeras pradėjo pabaigę mokyklas ir universitetus, įgavę tam tikrų žinių. Tačiau kitaip negu daugumos žurnalistų, Viliaus Stankevičiaus gyvenime žurnalistika atsirado dar paauglystėje – nuo mokyklos laikų, kai įkūrė mokinių televiziją, o vėliau jis važinėdavo su policijos pareigūnais po įvykių vietas ir filmuotas medžiagas parduodavo TV kanalams.

„Raseiniuose įvyksta nelaimė ir skambina man, pavyzdžiui, iš LNK televizijos, sako, tavo kraštuose yra negerų dalykų. Gal gali nuvažiuoti ir nufilmuoti? Važiuodavau, nufilmuodavau, o paskui pasidalindavau su TV kanalais. Taip po truputėlį, metai iš metų, tapau žinomas kanalų vadovams ir dabar aš pats esu čia“, – savo patirtimi televizijoje nuo dvyliktos klasės Vilius dalinosi LNK laidoje „Šeškinės 20“.

Panašu, kad mažai kas norėtų kiekvieną dieną tirti ir aiškintis kriminalinius įvykius, bet V. Stankevičius prisipažino, kad šis darbas jam labai tiko ir patiko, nors visai nesiekė dirbti būtent su šia sritimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)