Blogiausiai besirengiančių garsenybių sąrašą buvęs dizaineris Richardas Blackwellas (Ričardas Blekvelas) antradienį Los Andžele paskelbė jau 44 kartą.

Į labiausiai madoje pasiklydusių moterų dešimtuką taip pat pateko aktorės Diane Keaton (Dajana Kyton), Melanie Griffith (Melani Grifit), Cuortney Love (Kortni Lav) ir Lara Flynn Boyle (Lara Flin Boil) bei dainininkės Missy Elliott (Misi Eliot), Celine Dion (Selin Dion) ir Jessica Simpson (Džesika Simpson).

Geriausiai besirengiančių garsenybių sąrašo viršuje puikuojasi Holivudo žvaigždė Nicole Kidman (Nikolė Kidman). Mados kritiko liaupsių sulaukė ir Jennifer Garner (Dženifer Garner), Diane Lane (Dajana Lein), Salma Hayek (Salma Hajek), Sarah Jessica Parker (Sara Džesika Parker) bei TV pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey (Opra Vinfri).

Anot amerikiečių žiniasklaidos, dėl sveikatos problemų R. Blackwellas ir šį kartą negalėjo savo sąrašo pristatyti tiesiogiai. Tradicinį pasirodymą per televiziją jis buvo atšaukęs ir praėjusiais metais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją