„Kaip tik esu oro uoste. Išskrendu pas Simą, vakare jau pasimatysime“, – DELFI sakė „Naujų pupyčių“ lyderė Oksana Pikul.

Pasiteiravus, ar vizitas Krasnodare – staigmena sužadėtiniui – O. Pikul paaiškino, kad mylimasis apie jos apsilankymą jau žino.

„Simo komandai rytoj – labai svarbios varžybos. Kadangi simą lanko jo mama ir sūnus, kartu eisime palaikyti jo į varžybas, o vakare, po varžybų, neatsisakysime romantiškos, skanios ir šiltos šeimyninės vakarienės“, – DELFI pasakojo O. Pikul.

Dainininkė, TV projektų dalyvė į Krasnodarą skrenda paskubomis. O. Pikul į oro uostą išvyko labai skubėdama, mat dar pirmadienio rytą dalyvavo filmavime.

„Atlėkiau. Tiesiai iš filmavimo, kamščiuose stovėjau panikuodama, bet vis dėlto spėjau. Dar ir paskaitos ryte buvo“, – pasakojo dainininkė.

Paklausta, ką dovanos sužadėtiniui gimtadienio proga, Oksana atskleisti nepanoro, tačiau patikino, kad dovaną nupirko ir ja pradžiugins savo gyvenimo draugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)