Džiugios naujienos porą pasiekė dar visai neseniai, tad, kaip DELFI sakė pati Živilė, „viskas dar labai šviežia“.

Neseniai susižadėjusi Ž. Kropaitė tikino, jog vaikelio atėjimas – lauktas ir tikėtas: „Viskas labai laukta, norėta, bet dar nauja, todėl nesinori pasakoti daug detalių. Mes patys šiame etape dar labai nepatyrę, dėl to dar pratinamės prie naujų nerimų ir džiaugsmų“.

Ar ši žinia paskubins poros vestuves? Ž. Kropaitė teigė, kad būtinybės tam nejaučia, tačiau kiek vėliau nusijuokė ir patikino, kad jau spėjo internete pasižvalgyti vestuvinės suknelės, kuri tiktų ir besilaukiančiai nuotakai. „Niekur nebėgsime, nors, tikėtina, kad tai kiek paskubins šį žingsnį“, – šyptelėjo televizijos laidų vedėja.

Eteryje dirbanti žurnalistė atskleidė, jog kalbėti apie motinystės atostogas dar anksti, nes vaikelis į pasaulį atkeliaus dar negreit. Vis dėlto vėliau, gimus vaikeliui, ji ketina padaryti trumpą sezono pabaigos pertrauką. „Dabar yra toks noras, jei viskas bus gerai, o žiūrovai ir toliau noriai žiūrės laidą, greitai tęsti darbus ir neimti ilgų atostogų, tačiau viskas, žinoma, bus aišku tik vėliau“, – pasakojo LRT laidos „Svarbios detalės“ vedėja.

Živilės sužadėtinis L. Basiulis, išgirdęs DELFI klausimą, galbūt jis ketina išeiti tėvystės atostogų, taip pat neskubėjo dėlioti tikslių ateities planų: „Nesam apsisprendę ar sutarę, nors tikrai norėčiau kuo daugiau laiko praleisti su vaikeliu, bet konkrečių planų dar neturime“.

Tiek Živilė, tiek Liudas nepanoro garsiai džiaugtis būsimu šeimos pagausėjimu ir viešai dalytis detalėmis. Pora sutartinai tikino, jog šiuo gyvenimo metu jiems abiems labiausiai norisi ramybės ir laiko jaukiai džiaugtis pokyčiais.

Neseniai susižadėjusi Ž. Kropaitė DELFI pasakojo, kad tai įvyko labai paprastai. „Iš pradžių pasipiršo be žiedo, o vėliau su rudens gėrybėmis iš parduotuvės parnešė ir labai išieškotą gražų žiedelį“, – šypsojosi moteris.

Živilė Kropaitė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)