Tiesa, ši žinia buvo žinoma ir anksčiau, nes praėjusį antradienį Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, susidūrė trys automobiliai. Į įvykio vietą buvo atsiųsti medikai. Kiek vėliau paaiškėjo, kad masinėje avarijoje dalyvavo ir atlikėjo Sezzy žmona, dizainerė Paula Poderytė.

Tuomet oficialioje policijos ataskaitoje buvo pažymima, jog medikų pagalbos prireikė besilaukiančiai moteriai. Tačiau tuomet dizainerė apie nėštumą nieko nepasakojo iki džiugią žinią patvirtino socialiniame tinkle „Instagram“.

Dar šių metų liepos 10-ąją Turkijoje susituokę įsimylėjėliai taip pat nenorėjo atvirauti kalbėdami apie savo santuoką. Žinoma moteris tuomet tik patvirtino, jog aukso žiedus jiedu tikrai sumainė svečioje šalyje, kur praleidžia daug laiko.

Pašnekovė taip pat užsiminė, kad vestuves pora planuoja iškelti ir švęsti kitais metais Lietuvoje. Kadangi nei Paula, nei Sezzy nėra linkę atvirauti apie savo santykius, tiksli poros sužadėtuvių data taip pat nėra žinoma.

Manoma, kad jiedu susižadėjo 2016-ųjų metų pabaigoje. Atlikėjui Sezzy ši santuoka yra antroji. Anksčiau vyras gyvenimą kūrė su Agne Saylik. Pora kartu gyveno 9-erius metus ir susilaukė dviejų vaikų.

Sezeris Saylikas-Sezzy su sužadėtine Paula Poderyte
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)