Žinia apie bičiulio mirtį Vytautas pasidalino feisbuke.

„Dar vis sunku atsipeikėti po viso šito tragiško sapno...

Neina patikėti, kad mūsų visų Mylimas Draugas taip ir neatsibudo... Ir jau neatsibus...

Tokį didelį vyrą pasiglemžė tokia maža bakterija...

Skamba ironiškai, bet čia ne ištrauka filmo ir ne citata iš teksto, tai didžiulė tragedija, ištikusi nuostabią šeimą.

Jei atvirai, tai dar tikrai nespėjau atsigauti po, atrodytų vakar, mūsų šeimą ištikusios itin skaudžios netekties ir neabejotinai tos atsivėrusios tuštumos net laikas taip lengvai neišgydys. (Beje, taip ir nespėjau visiems tinkamai padėkoti už tokį nuoširdų ir gausų Jūsų palaikymą. Tikrai nepakartojamai gera žinoti, kad esate su manimi).

Sunkiai pakeliamas skausmas netekti Mamos... bet šiandien buvo baisu net pagalvoti, ką tenka išgyventi žmonėms, kurie neteko savo besąlygiškai mylimo Sūnaus, šeimai atsidavusio, mylinčio Vyro ir juolab jauno, nuostabaus ir nepakartojamo Tėvelio iš didžiosios raidės.

Ilsėkis ramybėje, mielas Drauge.

Tavo šeimos bėdoje tikrai nepaliksim.

Mylėsim ir rūpinsimės taip, kaip Tu mus to mokei.

Amžinąjį atilsį duok mirusiem, Viešpatie, ir amžinoji šviesa Jiems tešviečia!“, – rašė grupės „Džentelmenai“ narys.

Apie Vytauto bičiulio, 32-ejų metų buvusio Vilniaus regbio akademijos regbininko Artūro Viguros mirtį Delfi rašė dar spalio 12 dieną.

Buvo skelbiama, kad sportininkas prieš mirtį gydytas reanimacijos skyriuje.

Dar šių metų rugsėjį Delfi pranešė, kad šokėjas, grupės „Džentelmenai“ narys Vytautas Mackonis ir jo šeima išgyvena sunkų etapą – mirė žinomo vyro mama Vyta Mackonienė.

Žinią apie netektį sužinoję V. Mackonio artimieji, bičiuliai ir kolegos ėmė reikšti užuojautą tiek jam, tiek jo šeimai. Socialiniuose tinkluose tuomet sūnus pasidalino atsisveikino detalėmis ir pridūrė, kad tie, kurie neturi galimybės atvykti, paskutinį „sudie“ galės tarti su malda savo namuose, stebėdami tiesioginę mišių transliaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)