Džiugią žinią moteris pranešė savo feisbuko paskyroje. „Savo meilei ištariau TAIP“, – rašė E. Daniūtė.

DELFI primena, kad 2015 metų kovo pabaigoje šokėja oficialiai išsiskyrė su savo pirmuoju vyru, teisininku Mindaugu Vasiliausku. Poros santuoka truko beveik aštuonerius metus.

Iš pirmosios santuokos Edita augina dukterį Evitą.

Mirko su Edita apie profesionalios karjeros pabaigą paskelbė 2014-ųjų metų lapkritį. Tačiau šokių partneriai nenutraukė savo bendradarbiavimo ir toliau kartu rengė įvairius pramoginius pasirodymus. Kalbas apie užgimusius jausmus tarp italo ir žavios lietuvaitės pakurstė šeimyniškos nuotraukos, kuriomis jiedu dalinosi socialiniame tinkle.

„Mes nemažai bendraujame, daug laiko praleidžiame kartu dėl darbo, šokame įvairiuose pasirodymuose. Dėl mūsų santykių komentuoti dar anksti. Dabar esame labai geri draugai. O daugiau – laikas parodys“, - prieš kiek daugiau nei metus sakė E. Daniūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)