Žinoma mergina atskleidė, jog jos darbų grafikas toks įtemptas, kad po vestuvių sutuoktiniai nė neišvyko medaus mėnesio: „Turėjome savaitėlę su draugais, bet to tikrai nepavadinčiau medaus mėnesiu. Norime kažkur išvykti, bet nežinau, kaip pavyks pabėgti iš darbų. Važiuoti, aišku, norėtume į ten, kur dar nesame buvę.“

Pasidomėjus, ar šeima planuoja pagausėjimą, I. Puzaraitė-Čepononienė žodžių į vatą nevyniojo: „Taip, noriu! Aišku, stotų veikla ir pirmoje vietoje, žinoma, būtų šeima. Manau, kad ir taip jau daug metų čia prasisukau ir tai būtų kartu ir atostogos kažkokios. Pagaliau apsidėliotų galvoje viskas: ar iš tiesų esu tame kelyje, ar noriu permainų. Išsispręstų dideli gyvenimo klausimai, nes kuo toliau, tuo dažniau pagalvoju, ką aš dar norėčiau veikti. Nuo 4 metų esu scenoje, tai kartais norisi paliesti kažką daugiau, nei prieš tai turėjai.“

DELFI primena, jog I. Puzaraitė-Čepononienė už mylimojo ištekėjo birželio 18-ąją. Vestuvių Druskininkuose vietą ir laiką nuo žiniasklaidos pora bandė nuslėpti iki pat paskutinės akimirkos, o į civilinės metrikacijos skyrių atvykusi Irūna pozavo viena, tarsi vis dar bandydama paslėpti jaunikį.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė - ne iš pramogų pasaulio. Žinoma mergina niekada atvirai apie jį nekalbėjo ir nepristatė. Po ceremonijos išėję jaunavedžiai skubėjo lipti į automobilį ir palikti tuoktuvių vietą.

Vestuvių akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)