Nors bičiuliai su džiaugsmu kalba apie labai laukiamą G. Karaliūnaitės vaikelį, viena geriausių dainininkės draugių Asta Pilypaitė DELFI sakė kol kas nieko apie tai nežinanti.

„Man dar šito ji nesakė. Matyt, mano, kad dar neatėjo laikas pasakyti“, – įsitikinusi A. Pilypaitė.

Apie tai, kad Canuelių šeima greitu metu pagausės, DELFI patvirtino ir Gintarės mama Adelė Karaliūnaitė. Anot jos, žinia apie dar vieną anūką ją labai nudžiugino.

"Žinia, kai laukiasi tokio amžiaus moteris, reikia tik džiaugtis. Nes labai norėjome dar susilaukti anūkų, - prisipažino moteris. - Manau, kad to norėjo ir pati Gintarė. Tai yra normali santuoka, todėl ir vaikų paprastai šeimose atsiranda."

Paklausus, mergaitės ar berniuko laukiasi jos dukra, garsi Lietuvos žolininkė A. Karaliūnaitė sakė, kad apie vaikelio lytį kalbėti per anksti.

Iš Kanados kilęs G. Karaliūnaitės vyras dirbo viename Kauno moterų sporto klube. Šiuo metu žolininkės žentas studijuoja miškų inžineriją ir vaistinius augalus.

"Randame su juo bendrą kalbą. Jis nori pas mane atlikti praktiką, todėl dabar ir stengiamės dirbti ta kryptimi", - neslėpė A. Karaliūnaitė.

Moteris sakė negalinti pasakyti, ar pora šeimą toliau kurs Lietuvoje, ar užsienyje. "Jie yra judrūs, studijuojantys, savo planų turintys jauni žmonės. Kokie jų ateities planai - negaliu pasakyti. Tačiau kadangi jie laukiasi vaikelio, studijuoja ir dirba Lietuvoje, manau, kad ir gyvens protingai - nėra čia ko iš šios šalies bėgti", - mano žolininkė.

Tai jau trečioji dainininkės santuoka, moteris iš ankstesnių santykių augina sūnų Naglį.

Gintarė Karaliūnaitė yra prisipažinusi, kad viena iš priežasčių, dėl ko iširo dvi ankstesnės santuokos, buvo jos žinomumas. Todėl trečiąjį savo sužadėtinį ji stengėsi laikyti kuo atokiau nuo viešumos – nepozuodavo su juo fotografams ir žurnalistams. Atlikėja anksčiau atviravo, kad per savo gyvenimą ji turėjo net 14 galimybių ištekėti. Tačiau, šiukštu, ne už vyro iš pramogų pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)