Kaip DELFI patvirtino pats žinomas politikas, naujai širdies draugei šiltus jausmus jis puoselėja jau kelias savaites. Kibirkštis tarp jų įsižiebė rudenį, kuomet jiedu susitiko mokyklos 50-mečio šventėje.

Naujienomis apie naujus jausmus politikas pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Naujųjų metų proga jis pasidalino bendra nuotrauka su Asta ir visiems skyrė palinkėjimą.

„Su naujais 2020 metais visus, mielieji! Linkiu, kad šie metai būtų mūsų laimės, meilės ir didžiausios sėkmės metai“, – šalia bendros nuotraukos su nauja širdies drauge brūkštelėjo Ž. Pavilionis.

Kiek vėliau politikas pats patvirtino apie meilę bendraklasei ir patikino, jog jausmai įsižiebė, kai jo santuoka jau buvo nutraukta. „Nenorėčiau daugiau komentuoti. Branginu savo asmeninius santykius, tačiau lygiai taip pat myliu ir gerbiu savo vaikus, kuriais rūpinsiuosi visą gyvenimą. Todėl nenorėčiau iš savo draugystės su gera mokyklos laikų drauge daryti ypatingos naujienos. Paviešinau santykius su klasioke Asta, nes nenorėjau jų slėpti. Apie juos informavau ir savo vaikus", – DELFI sakė žinomas vyras.

Nenoreciau daugiau komentuoti jau pakankamai informacijos yra. Branginu savo asmeninius santykius, tačiau lygiai pat myliu ir gerbiu savo vaikus, kuriais rūpinsiuos visą gyvenimą, todėl nenorėčiau iš savo draugystės su gera mokyklos laikų drauge daryti ypatingos istorijos. Paviešinau savo santykius su klasioke Asta, nenorėjau nuo nieko jų splėpti, apie juos informavau ir savo vaikus.

Žygimantas Pavilionis su širdies drauge Asta

Žinią, kad su sutuoktine Lina iš tiesų suka skirtingais keliais DELFI patvirtino pats Seimo narys. Gruodį poros skyrybų dokumentai jau pasiekė teismą.

Poros skyrybų procesas neužtruko, kadangi dokumentus teismui jiedu pateikė bendru sutikimu.

DELFI primena, kad 24-erius metus santuokoje išgyvenę Ž. ir L. Pavilioniai užaugino keturis vaikus.

„Namą pardavėme anksčiau ir šie sprendimai nesusiję. Tai buvo senas planas ir vaikai užaugo. Nenorėčiau plačiau komentuoti. Gerbiu tiek žmoną, tiek vaikus ir šiuos dalykus norėčiau pasilikti šeimos viduje.

Žygimantas Pavilionis ir Lina Pavilionienė

Taškas šioje santuokoje nėra padėtas, todėl nieko daugiau papasakoti negaliu. Diplomato gyvenimas yra pakankamai sunkus ir kitas žmogus turi iš esmės dėl tavęs aukotis. Tai nėra paprasta. Mano žmona buvo paaukojusi savo medikės karjerą“, – dar lapkričio mėnesį DELFI sakė žinomas politikas.

Kalbos apie Ž. Pavilionio šeimos griūtį sklandė ir anksčiau, tačiau pats žinomas vyras sakė, jog tuomet, kai buvo pardavinėjami šeimos namai, jos tebuvo laužtos iš piršto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)