Socialiniuose tinkluose žinoma aktorė vis dažniau pasidalija savo dukros Upės nuotraukomis. Moteris tikina, kad laikui bėgant niekas nepasikeis – ji visada išliks jos pirmąja meile.

„Šiandien mano mergytei jau 14 metų. Ji pasakytų – tik 14. Prieš 14 metų šią dieną važiavau į ligoninę 8 ryto ir jau 14:10 susitiko mūsų žvilgsniai. Tiesa, žiūrėjai į mane pramerkus vieną akį.

Jaučiausi pakylėta iki dangaus. Negalėjau nuo tavęs akių atitraukti ištisas 24 val. per parą. Norėjau būti tau tobula mama, todėl beveik nemiegojau pirmus tris mėnesius. Dabar suprantu, kad tik pailsėdama ir pasirūpindama savimi galiu tau rodyti teisingą pavyzdį, kaip reikia rūpintis ir mylėti save.

Augau kartu su tavimi. Tu labai išmintinga ir jau dabar pasakai man tokių dalykų, kurie priverčia susimąstyti. Dėkoju, kad pasirinkai mane tapti tavo mama, Upyte. Labai tave myliu. Tu visada man būsi pirmoji meilė. Sėkmės tau, Angele mano“, – pirmosios dukros gimtadienio proga feisbuke rašė Ineta ir pasidalijo jaukia nuotrauka, kurioje įsiamžino ir mažoji Marija.

DELFI primena, kad I. Stasiulytė ir Deividas Meškauskas šiuo metu gyvena pakiliomis akimirkomis – pora sūpuoja pirmąją savo jųdviejų atžalą Mariją. Mažylė gimė šių metų spalio 11-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)