Peržvelgus Sandros socialinių tinklų paskyras tampa akivaizdu, kad ji ir jos šeima mėgsta švęsti gyvenimą. Lietuvė su mylimuoju neseniai surengė ir vaiko lyties atskleidimo vakarėlį, kuriame paaiškėjo, kad jiedu ant savo rankų netrukus sūpuos dukrelę.

Iki mergaitės gimimo jos mama savo kasdienybę užfiksuoja nuotraukose. Sandra Delfi prasitarė, kad už profesionalius ir originalius kadrus ji turi dėkoti sumanioms fotografėms, kurios ją lydi nėštumo kelionės metu.

„Pažvelkite į save veidrodyje ir mylėkite save tokią, kokia esate! Už kiekvienos stiprios moters slypi ji pati!“ – vieną iš naujausių savo nuotraukų komentavo lietuvė.

Kitame kadre S. Skorupskaitė nėštumo grožį pademonstravo nusimesdama visus drabužius.

„33-ioji nėštumo savaitė.

Jaučiuosi maloniai ir gerai savo kūne... Būti nėščia yra malonus jausmas... Jausmas, kad greitai atiduosi gyvenimą tam, kuris tau bus toks svarbus visą tavo gyvenimą!

Ką manote apie mano nuotrauką?“ – sekėjų klausė ji.

Gerbėjai sulaukę Sandros klausimo neliko abejingi. Komentaruose būsima trijų vaikų mama sulaukė begalės komplimentų, sekėjai gyrė moters grožį, seksualumą ir sveikino ją su netrukus pagausėsiančia šeima.

Delfi primena, kad verslininkų pora taip pat augina dukrą Dariją ir sūnų Damianą. Savo gyvenimą S. Skorupskaitė kuria trijuose pasaulio miestuose – Vilniuje, Berlyne ir Dubajuje.

Daugiau įspūdingų Sandros nėštumo akimirkų – spalvingoje nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)