Neringa ir jos mylimasis Havajuose laiką leido prabangiame Kona rajone, kuris apima beveik du trečdalius visos vakarinės Havajų salos pusės.

Šioje teritorijoje gausu ne tik istorinių vietų bei kavos ūkių, bet ir parduotuvių, restoranų, naktinių pasilinksminimo vietų.

Po pribloškiančio savaitgalio lepinantis Havajų saule, Neringa grįžo į dabartinius savo namus Los Andžele, kur jos laukė ne tik darbai, bet ir susitikimas su draugėmis.

Gimtadienio vakarėliui merginos pasirinko Holivudo žvaigždžių mėgiamą „Spago“ restoraną Beverli Hilse.

„Aš tikiu energija. Tikiu, kad tai, ką transliuojame, tikrai pritraukiame. Kai kažko labai stipriai noriu – dažniausiai išsipildo. Jei dėl savo norų abejoju, dažniausiai jie ir iškrenta Dievui iš ausies.

Visada sau stengiuosi priminti, kad reikia dėkoti gyvenimui už viską, tarp norų gausybės pirmiausia tiesiog džiaugtis, kad esu sveika, kad galiu jausti, matyti, girdėti. Tiek žmonių to negali patirti, kad kartais net pikta ant savęs, jog svarbiausi dalykai gyvenime tapo savaime suprantami.

Bet karts nuo karto pažadinu save. Tad šiandien tiesiog dėkoju gyvenimui, kad esu sveika, pajėgi, energinga, o visa kita – su laiku!“ – pūsdama simbolišką žvakutę ant torto sakė lapkričio 12 gimtadienį mininti atlikėja.

Laidoje „Delfi premjera“ neseniai viešėjusi Neringa pasakojo, kad, nors prieš ketverius metus į JAV gyventi išvyko savo talentu iškovojusi geidžiamą profesionalios atlikėjos vizą, šlovės svetur teko palaukti. Na, o iki sulaukiant pirmųjų pasiūlymų koncertuoti, pinigų prasimanyti teko kuriant verslą. Vis dėlto prie patogesnio gyvenimo, atvirauja, prisidėjo ir jos mylimasis.

„Esu pasistačiusi gyvenimą čia, Lietuvoje. Tad nesėkmės atveju turbūt būčiau grįžusi. Tačiau mano asmeniniame gyvenime taip susiklostė, kad turiu antrą pusę. Todėl bijoti, jeigu atvirai, man nereikėjo. Vis dėto aš tikrai nesu ta moteris, kuri susiradusi antrą pusę nustoja dirbti. Aš visada turiu turėti veiklos ir uždirbti pinigų.

Per pandemiją teko būti ypač kūrybingai ir ieškoti kažkokių alternatyvų ir galimybių. Todėl įsiliejau į grožio verslą. Visada nemažai kalbėdavau apie procedūras, grožį, priemones ir moterys manęs klausia patarimų. Per draugus, per pažįstamus, atsirado nauja kompanija, kurią nusprendžiau atvežti į Lietuvą. Esu vienintelė „Darcase“ ženklo distributorė Europoje. Taip pat šiuo metu pasirašinėjame sutartį ir su dar vienu ženklu – vėl gi būsiu vienintelė tiekėja Lietuvoje.

Taigi taip, šalia muzikos man būtinai reikėjo kažko, kas palaikytų mano greitą gyvenimo stilių. Per pandemiją atsidariau naują įmonę, pradėjau verslą. Taip pat buvau pradėjusi studijuoti nekilnojamąjį turtą, tačiau sužinojau, kad ten dar kol kas negalėsiu legaliai dirbti, tad mokslus nukėliau. Taip pat atsidariau naują perpardavinėjimo platformą, išpardaviau visus savo drabužius.

Reikia imti ir daryti, suktis iš padėties. Sėdėjimas ir verkimas nieko nepakeis. Be to, nemanau, kad kuriam vyrui būtų įdomi tokia moteris. Nenoriu nieko įžeisti, čia kiekvieno pasirinkimas, bet aš kaifuoju nuo veiklumo ir užimtumo. Šito iš manęs niekas neatims“, – kalbėjo Neringa.


Los Andžele Neringai pasisekė susipažinti su talentingu prodiuseriu Andrew Furze, kuris padėjo lietuvaitei sukurti ne vieną kūrinį, o dabar ji jau ruošiasi pirmiesiems savo soliniams pasirodymams už Atlanto.

„Man labai pasisekė. Su vienu prodiuseriu susipažinau per savo mokytoją Lietuvoje, Onutę Žukienę, kuri mane veždavo į konkursus nuo mažumės – kartu su ja ir konkurse Lenkijos festivalyje „Carpathia Festival“ laimėjome Grand Prix. Ji supažindino mane su vienu vyresnio amžiaus prodiuseriu, kuris gyvena Los Andžele.

Mudu susitikome. Tačiau jo kūrybos stilius man buvo visiškai ne į temą. Tai buvo visai kitas braižas – Celine Dion ir ilgos suknelės. Pasakiau jam, kad tai – ne man, aš ieškau kažko kito. Tuomet jis mane supažindino su prodiuseriu Andrew Furze, su kuriuo dirbame iki šiol.

Man labai pasisekė, kad šis žmogus yra labai sąžiningas. Jis irgi neseniai buvo persikraustęs į Los Andželą iš Australijos, kur yra tikra žvaigždė. Mes abu tuo pačiu metu pradėjome dirbti tame pačiame lygyje. Laiptelis po laiptelio. Džiugu, kad iš karto galėjau juo pasitikėti, išsireikalauti, ko noriu. Jis man sukūrė tris kokybiškas dainas – ši yra trečioji“, – pasakojo N. Šiaudikytė.

Na, o laidoje „Prieš Srovę“ Neringa nenoriai, tačiau kiek paatviravo apie savo pažintį su pasiturinčiu amerikiečiu.

„Tą vakarą, visai atsitiktinai susipažinę draugų vakarėlyje, abu jutome, kad kalbėtis mums labai paprasta. Beje, visai neturėjau noro eiti į tą vakarėlį. Mane į jį ištempė draugė. Paaiškėjo, kad ir jis tą vakarą turėjo būti visai kitur. Jis turėjo susitikti su savo širdies drauge, bet jie stipriai susipyko“, – sakė ji.

„Man patinka vyrai, kurie yra asmenybės. Nevertinu jų pagal pasą. Jei kažkas matytų jauną, patrauklią moterį su George’u Clooney, ar kažkas sakytų, kad ji yra su seniu? Ne! Sakytų, žiūrėkite, ji su garsiu aktoriumi! Man patinka vyrai, kurie spinduliuoja šarmą, talentą, sugebėjimus, kurie turi statusą visuomenėje. Vyro seksualumas man yra jo protas, jo sugebėjimai bei įtaka – kuo vyras įtakingesnis, tuo jis yra seksualesnis“, – laidoje taip pat prisipažino Neringa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)