D. Virbilaitė vasarą džiūgavo, kad jai pavyko numesti net 11 kilogramų – tuomet atlikėja su gerbėjais pasidalino naujais savo įpročiais, taip pat papasakojo, ką patartų kietiems, ketinantiems atsikratyti papildomų kilogramų. Šie pokyčiai nebuvo vieninteliai – šįkart Donata nusprendė pakeisti šukuoseną.

Žinoma atlikėja plaukų spalvą nusprendė paryškinti pačioje rudens pradžioje. Ir anksčiau su išvaizda nebijojusi eksperimentuoti Donata šįkart plaukus nusidažė net penkiais atspalviais.

„Na, aš visada mėgau ryškias spalvas. Vasaros metu mano plaukai šiek tiek nubluko, tai su gera drauge nusprendėme, kad atėjus rudeniui reikia kažko naujo. Ant mano naujųjų plaukų – net penki atspalviai: koralinis, oranžinis, geltonas, rožinis be raudonas. Tik iš toli plaukų spalva atrodo ryškiai raudona. Priėję arčiau pamatytumėte visą raudonų atspalvių vaivorykštę“, – sako Donata.

Donata Virbilaitė / Foto: iš asmeninio albumo ir Šimtaspalvis Photography

Plaukų koloristė Inga, kuri paskatino moterį permainoms – gera Donatos draugė. Pasak atlikėjos, jei ne ji, tokiems pokyčiams nebūtų pasiryžusi.

„Jei nepažinočiau tokios nuostabios plaukų meistrės, galbūt ir nebūčiau pasiryžusi pokyčiams. Ji puikiai moka įtikinti – sakė, kad atrodysiu nuostabiai, – juokiasi atlikėja. – Bet man tikrai patinka!”

Donata Virbilaitė

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi moteris sako, kad anksčiau vengė būti itin ryški – jautė šiokią tokią baimę.

„Bet viskas ateina su amžiumi – kuo toliau, tuo mažiau visko bijau. Gyvenimas trumpas. Kada daugiau, jei ne dabar imtis eksperimentų ir bandyti kažką naujo?“ – sako Donata.

Donata Virbilaitė

Paklausta, ar šukuosenos pakeitimas neatspindi gyvenime vykstančių pokyčių, atlikėja prisipažino, kad įvyko šis tas naujo.

„Na, įkūriau savo muzikos studiją Kaune, tačiau čia dirbau ir anksčiau, tad negalėčiau to pavadinti dideliu gyvenimo pokyčiu. Bet gal plaukai taps ateities pokyčių pradžia?“ – šypteli D.Virbilaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)