„Norėčiau pakelti savo dešinę ranką ir prisiekti savo sąžiningumą prieš JAV įstatymus. Jėzau, kodėl šie metai man tokie komplikuoti? Ką aš padariau... Mane apklausė ir išsiuntė atgal į Londoną dėl problemų, susijusių su mano viza. Bijau tai sakyti, bet mano pasirodymai greičiausiai bus atidėti. Labai dėl to apgailestauju“, – socialiniame tinkle rašė M. Levickis.

Po vaikino žinute netruko užvirti diskusija. Jo bičiuliai ir gerbėjai gausiai palaikė vaikiną.

Pasigirdo ir įdomesnių vaikino neįleidimo į šalį versijų. „<...> reikalas, visai ne tavyje. Sakyčiau dėl padėties Ukrainoje ir su šiuo klausimu susijusio bendro politinio fono Baltijos šalyse bijoma bet kokio didesnio tautiečių/kitakalbių susibūrimo bei minėto klausimo eskalavimo pačioje Amerikoje. Manau, reikalas yra daugiau politizuotas nei atrodytų iš pirmo žvilgsnio“, – rašė atlikėjo bičiulė.

Tai būtų buvusios ne pirmosios M. Levickio gastrolės JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)