„Nelly man suteikė teisę kalbėti už ją. Šiuo metu Nelly Paltinienė sunkiai serga ir nori pasakyti visiems savo gerbėjams pačius šilčiausius žodžius. Ji nori padėkoti už tai, kad 60 metų jai leido būti scenoje. Tiek metų ji dainavo žmonėms, o dabar sako, kad mylės savo gerbėjus tol, kol plaks jos širdis. Ji dėkoja už visus tuos metus, kad gerbėjai lankė koncertus, kad jai nešė gėles, kad ji galėjo džiaugtis, jog turėjo tokią didelę laimę jiems dainuoti“, – portalui sakė L.Kazlauskienė.

Skelbiama, kad Liveta ir Petras Kazlauskai neseniai lankėsi N. Paltinienės namuose, kai ši buvo sugrįžusi į Lietuvą.

„Kadangi liga labai sunki, ji buvo mus pakvietusi į svečius. Apsikabinome, paverkėme visi... Ji – viena ryškiausių Lietuvos estrados žvaigždžių, kuri stebindavo daugiatūkstantines minias, o man ji nuo pirmų dienų buvo scenos mokytoja“, – portalui kalbėjo L. Kazlauskienė.

Ji taip pat pasakojo, kad visus savo sceninius kostiumus N. Paltinienė padovanojo Aleksandro Vasiljevo muziejui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)