Gegužės mėnesį A. Petravičienė nudžiugino savo gerbėjus ir pristatė dvi naujas dainas. Pasiteiravus, galbūt moteris planuoja grįžti į sceną, Agnė teigė, kad tokių tikslų kol kas neturinti. Ji džiaugėsi keletu gerbėjų, su kuriais bendrauja ir pasidalina savo naujomis dainomis.

„Kartais reikia žmogui pasiekti dugną, o tada kažką veikti. Nusprendžiau būti laiminga. Dainos žodžiais užkoduojame savo ateitį. Taip aš išsikraunu, užsimirštu“, - DELFI kalbėjo A. Petravičienė, savo dainoms rašanti ir žodžius, ir muziką.

„Paskutiniu metu neturiu jėgų koncertuoti. Dėl to kalta laiko stoka ir asmeninės priežastis – vyrą ištiko insultas. Gyvenime būna du keliai – tu pasiduodi ir tave sugniuždo nelaimės. Arba tu bandai išsikapstyti. Visą gyvenimą grojau ir kūriau lengvas, kaip aš pati vadinu, kvailokas trijų akordų daineles. Tokiu būdu aš atsipalaiduoju, užsimirštu“, - kalbėjo A. Petravičienė.

Agnė Petravičienė

Buvusi realybės šou žvaigždė apie sutuoktinį ištikusią bėdą kalba ne itin noriai. Moteris neslėpė, kad ši nelaimė jai kainavo labai daug nervų. „Negaliu vien gulėti ir verkti. Turiu darbą, savo pareigas. Dainos man padeda pabėgti, pabūnu ten, kur man būna gera. Dabar nieko neplanuoju, ką buvau suplanavusi, Dievas mano planus pakeitė. Šalia manęs lovoje miega „Yamaha“, o vyras guli ten, kur jam priklauso... Dievas neduoda didesnio kryžiaus, negu žmogus jį gali panešti. Aš jį nešu, nesuklupau ir nesiruošiu“, - kalbėjo buvusi garsenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)