„Aš niekada nenorėjau nei skirtis, nei pykčių. Ji taip sugalvojo ir pasakė, kad nebemyli manęs, kad turi kitą. Susirinko daiktus ir išvažiavo į Vilnių. Tai visi tie komentarai, kad aš ją išmečiau iš namų, yra mažų mažiausiai nesąmonė“, – LNK laidoje kalbėjo A. Šedžius.

Andrius laidoje tikino, kad niekada nebuvo neištikimas Monikai ir dabar leistų savo žmonai sugrįžti.

„Jeigu atvirai, ji iki šios turi raktus nuo namų tiek Šiauliuose, tiek Vilniuje. Ji bet kada gali grįžti. Be to, yra žinutė praeitą savaitę, kurioje Monika rašė, kad „jeigu yra kokia nors tavo draugė, tai tegul susirenka daiktus ir čiuožia lauk, nes aš grįžtu namo“, – žmonos žinutę cituoja A. Šedžius.

Buvęs Seimo narys turi šimtus gerbėjų, bet šiuo metu, kaip kalbėjo eteryje, jis neieško naujos moters: „Aš neturiu kada joms atrašinėti, gal labai nesupyks. Atmetu pakvietimus draugauti ne šiaip, nes ir taip yra penkios „Facebook“ paskyros po 5000 draugų ir neturiu galimybės daugiau priimti. Neturiu laiko ir nesu aktyvus feisbuke“.

Tuo tarpu Monika sakė, kad apie šiuos jo pareiškimus ir neva jos siųstą paslaptingą žinutę jau girdėjo iš aplinkinių. „Nėra tokių žinučių. Jei jis kažkaip savaip viską interpretuoja, neturiu net ką pasakyti. Nenoriu net komentuoti to, nes kaskart jis vis sugalvoja naują istoriją ir nėra tokių žinučių. Niekas negrįžta namo. Aš esu namuose ir labai laiminga šiai dienai“, – kalbėjo žinoma moteris.

Monika Šedžiuvienė

Monika taip pat sakė, kad viskas, ką A. Šedžius pasakoja žurnalistams, tėra jo paties kuriamos istorijos, o ją taip ketinama pažeminti ir apšmeižti. „Manau, kad kreipsiuosi į savo advokatą ir darysime atitinkamus sprendimus, kad nesakytų to, kas šauna į galvą tą akimirką.

Tai (yra) psichologinis smurtas, žeminimas ir bandymas mane apšmeižti. Nusibodo neadekvatus kalbėjimas viešoje vietoje. Tegul toliau kuriasi penkias feisbuko anketas, kas nėra normalu, ir žmogus tiesiog taip darosi sau reklamą. Tegul nebeskleidžia dezinformacijos, nes čia jau virš absurdo“, – nedaugžodžiaudama sakė ji.

Dar sausio pradžioje duodama interviu DELFI M. Šedžiuvienė piktinosi ir kalbėjo, kad pastaruoju metu jos sutuoktiniu oficialiai laikomo vyro elgesys jai atrodo absurdiškas. Tačiau 26-erių moteris mano, dabar jis palaiko santykius su kita mergina ir kuria naują gyvenimą.

„Aš maniau, kad jis yra laimingas su nauja drauge. Neseniai iš jos ir vaiką paėmiau. Aš tą patį praėjau ir taip pat rūpinausi jo vaikais (iš pirmosios santuokos). Padėkojau jai, kad rūpinasi mano vaiku. Ji nėra kalta šioje situacijoje, kas liečia tėvo norą būti su vaiku, bet nebuvimą... Ji nėra blogas žmogus. Kalbant apie santykių pradžią, jis tikrai moka rodyti dėmesį ir merginai, kuri anksčiau nebuvo jo gavusi, ją apžavi ir ji mėgaujasi gėlėmis ir visu kitu...", – sakė moteris, primindama su politiku jau poruotą Erdvilę Pilvinytę.

Tuomet atlikėja svarstė, kad pradėdama santykius su A. Šedžiumi galbūt buvo nepakankamai subrendusi.

2013 metais jiems susituokus Monikai buvo vos 20 metų, o Andriui – 37-eri. Jau tuomet buvo kalbėta, kad jiedu susipažino kai mergina dar mokėsi mokykloje ir jai buvo 18 metų. „Gal buvau nepilnai subrendusi, kai pradėjau bendrauti su Andriumi...

Sakau, kad visos turime galiojimo laiką santykiuose ir, manau, kad ateis ir jos laikas čia. Tiesiog, manau, ji (menama A. Šedžiaus mergina) žiūri į viską pro rožinius akinius. Bandžiau jį tuomet suprasti, kai kalbėdavo negražiai apie pirmąją žmoną", - tuomet interviu pasakojo M. Šedžiuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)