Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika dar prieš gimtadienį savo 258 tūkst. sekėjų sudomino išskirtine iniciatyva ir ėmė skatinti žmones aukoti gyvūnams.

„Gimimo dienos proga kviečiu prisijungti prie „Facebook“ iniciatyvos ir paaukoti pinigėlių seniems, beglobiams bei niekam nebereikalingiems šunims. „Old Friends Senior Dog Sanctuary“ – ne pelno siekianti organizacija pasirūpins, kad kiekvienas euras butų skirtas pasenusių šunų priežiūrai Maistui, pastogei, veterinarijos paslaugoms. Ačiū“, – į savo sekėjus kreipėsi jubiliatė.

Monika Šalčiūtė renka aukas

„Jų misija man labai daug reiškia ir tikiuosi, kad jūs prisidėsite prie manęs. Kiekvienas gali padėti pasiekti šį tikslą“, – pridūrė ji.

Monikos tikslas buvo surinkti 500 JAV dolerių, tačiau sekėjai socialinių tinklų garsenybės gimtadienio proga nebuvo šykštūs ir šią sumą beveik padvigubino – šiuo metu aukos siekia 932 JAV dolerius. Internautai aukoti gali dar dvi dienas.

Monika Šalčiūtė renka aukas

Visos aukos bus skiriamos Tenesio valstijoje esančiai ne pelno siekiančiai ir gyvūnais besirūpinančiai organizacijai.

Kilni M. Šalčiūtės idėja sudomino ir žinomus žmones. Savo auka prisidėjo vizažistas Artūras Numsėdis, feisbuko persona Geležinė Lapė-Arvidas Bendorius, verslininkas Benediktas Gylys ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)