Nuotraukoje įsiamžinęs G. Einikis pozavo taip, kad pagrindiniu akcentu taptų rausvos tulpės. „Geriame su gėlėmis“, – taip prie nuotraukos prirašė Gintaras.

Gintaras Einikis
Gintaro Einikio įrašas feisbuke

Pirmadienio rytą G. Einikis šias nuotraukas iš feisbuko ištrynė ir pasigyrė, kad yra puikus tėtis - ką tik nuvežė savo dukrą į darželį.

Ne kartą neblaivus žmoną talžęs vyras dažnai pasidalija šeimos akimirkomis. Jose matyti, kad ne kartą skyrybomis jam grasinusi žmona laiką leidžia kartu su juo ir dukra.

Pastarąjį kartą Klaipėdos pareigūnai buvusio krepšininko žmonos Jurgitos pagalbos šauksmo sulaukė praėjusių metų rudens pradžioje. Nuvykę į Rumpiškės gatvės daugiabutį, kur pastaruosius porą metų gyvena šeima, patruliai sulaikė G. Einikį. Jis buvo girtas. Vyrui nustatytas vidutinis girtumas – 1,9 promilės.

Teigiama, jog vyras patruliams nesipriešino. Buvęs krepšininkas pats skundėsi esą sužalotas, todėl buvo nuvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Medikai jį apžiūrėjo ir leido vežti į areštinę. Įprastai smurtautojas areštinėje turi praleisti dvi paras.

46 metų G. Einikio ir 38 metų jo žmonos Jurgitos šeimoje smurto proveržiai anksčiau buvo gana dažni, tačiau pareigūnai juokavo, jog pastaruosius metus buvęs krepšininkas buvo aprimęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (468)