Vasario 20-osios popietę, 15 val. 22 min., A. Duonėlą pareigūnai pričiupo vairuojantį „Land Rover“ markės automobilį. Vairuotojas buvo blaivus, tačiau neturėjo teisės vairuoti. Patikrinus automobilio numerius, kurie yra registruoti Italijoje, paaiškėjo, kad duomenų bazėje jie pažymėti kaip ieškomi.

Pareigūnai automobilį, kurio vairas yra dešinėje pusėje, sulaikė ir aiškinosi, ar pats automobilis nėra vogtas. Apie 18 val. paaiškėjo, kad automobilis nėra vogtas, todėl bus grąžintas savininkui.

Alvydas Duonėla

Už vairavimą neturint tam teisės, A. Duonėlai gresia piniginė bauda. Transporto priemonių vairavimas, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones, užtraukia baudą nuo keturių šimtų trisdešimt keturių iki septynių šimtų dvidešimt keturių eurų arba administracinį areštą.

DELFI primena, kad pastarąjį kartą, kai olimpietis A. Duonėla pažeidė kelių eismo taisykles, jis taip pat vairavo „Land Rover“ markės automobilį. Tuomet jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,14 prom. alkoholio.

Reido metu pričiuptas irklavimo čempionas pareigūnams pasakojo, kad važiavo iš darbo vakarėlio, kur išgėrė alaus. A. Duonėla buvo sustabdytas 4.40 val. ryto.

Tai ne vieninteliai A. Duonėlos gyvenimo nesklandumai, dėl kurių jis mina teismų slenkstį. Jau kurį laiką sprendžiama jo ir žmonos Dalios skyrybų byla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)