Londone įsikūrusi moteris pasakojo iš Lietuvos pabėgusi dėl atlygio: „Su atlygiu čia sudėtinga. Net dabar Lietuvoje turėjome klientę, kuri nėra nusiteikusi atsiskaityti už atliktas paslaugas. Tai išties sunkiausia šiame darbe: leki, atiduodi visą save...“

Nors pradžia svetimoje šalyje vienišai moteriai, auginančiai tris vaikus, buvo itin sudėtinga, tačiau ji dabar džiaugiasi subūrusi puikią komandą: „Įsimylėjau šį miestą ir norėjau jame likti, tad po truputį keliavau svajonės link.“

Ne veltui kiekvieną fotosesijų nuotrauką visuomet puošia ir fotografės Vaivos Gervės vardas. „Tai žmogus, kuriuo pasitikiu visu šimtu procentų. Prieš jos objektyvą – galima padaryti viską. Abi esame vienišos ekstremalės ir maksimalistės bei artimos draugės“, – pasakojo A. Stumbrė.

Moteris atskleidė, jog gyvenimas Londone pakeitė ir mąstymą. „Suvokiu, kad graži moteris yra ne tik 90-60-90 apimčių, o jei jos kūnas puoštas piešiniais – tai tik įdomiau. Lietuvoje visada bijojau save taip realizuoti, bet gyvenimas užsienyje privertė pakeisti nuomonę“, – sakė moteris ir pasidalijo itin erotiškos fotosesijos kadrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)