„Dizainerio kurti apdarai mums labai patiko, ant scenos jautėmės labai gerai. Neatsisakome minties įsigyti šiuos drabužius. Visi Liutauro darbai labai gražūs, jis – ne tik nuostabus dizaineris, bet ir labai šiltas žmogus. Likome labai patenkintos ir sužavėtos“, - DELFI kalbėjo viena iš grupės narių Vita Jakutienė.

Prieš įsiliedama į „Naujos pupytės“ gretas,Vita puošė grupės nares savo siūtomis suknelėmis. Pasiteiravus, kodėl dabar merginos nevilki Vitos kurtų apdarų, moteris apgailestavo, kad siūti drabužius sutrukdo laiko stoka. „Labai norėčiau puoštis savo siūta scenine apranga, bet tiesiog tam nėra laiko, auginu du vaikučius, daug filmavimų, koncertų.

Paliksime šį darbą padaryti žmogui, kuris tikrai tą puikiai išmano, turi be galo daug idėjų. Tai bus įspūdingiau, nei aš kažką sugalvosiu. Žiūrėdamas iš šalies, jis mato mūsų privalumus ir trūkumus. Apie viską sužinosite jau greitai. Nors darbai dar neįpusėjo, bet jau yra paruošti eskizai. Kai atšils orai, tikrai nustebinsime savo nauju įvaizdžiu“, - intriguojamai DELFI kalbėjo V. Jakutienė.


Liutauro Salasevičiaus kurti drabužiai ant modelių kūnų:

„Naujos pupytės“ su Liutauro Salasevičiaus kurtais drabužiais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)