Pasak jos pranešimo spaudai, šiandien paslaptis atskleista – Goda, patarta profesionalų, pasirinko garsųjį modelį Karoliną Toleikytę.

„Aš dirbu su žmonėmis, puikiai išmanančiais savo darbą. Todėl fotografo Dainiaus Ščiukos nuomonė man buvo labai svarbi. Abu sutarėme, kad šįkart kaip tik Karolina labiausiai tinka mano naujųjų glaustinukių fotosesijai“, - sakė ji.

Goda Alijeva džiaugiasi – fotosesija pavyko puikiai.

„Kai darbą patiki profesionalams, gali būti rami, jog viskas vyks sklandžiai. Tiek Dainius Ščiuka, tiek Karolina Toleikytė padarė tai, ką jie moka geriausiai. Už tai esu jiems dėkinga“, - sakė ji. Įgyvendinti Godos norus padėjo visažistė Neringa Čukinienė bei tinklaraščio “TryOn” stilistė Rugilė Kančaitė.

Puikiu rezultatu džiaugėsi ir modelis Karolina Toleikytė. „Man labai patinka Godos kūryba. Ir ne tik jos glaustinukės. Aš visuomet buvau didžiulė merginų grupės „69 danguje“ gerbėja, tad sulaukusi Godos skambučio nedvejodama sutikau dirbti kartu“, - džiaugėsi Karolina.

Dvylika naujų Godos Alijevos kurtų glaustinukių jau netrukus pasieks internetines parduotuves. „Aš ir šįkart likau ištikima savo braižui. Visos glaustinukės ryškios, saldžių spalvų, su smagiais paveikslėliais“, - pasakojo G. Alijeva.

Netrukus Godos glaustinukių gerbėjos turės galimybę pasidžiaugti ir sportinių tamprių kolekcija.

„Vis sulaukdavau klausimų, kada sukursiu patogius rūbus aktyviai sportuojančioms merginoms. Tad netrukus bus palepintos ir jos. Komiksų raštais margintos tamprės netrukus pasieks visas norinčias išsiskirti ir sporto salėje“, - pažadėjo Goda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)