Raginami vakaro vedėjo, žinomo televizijos laidų vedėjo Vitalijaus Žukausko, prisėsti prie sportinio sedano vairo, šios progos nepraleido ne tik pramogų pasaulio žvaigždės, bet ir verslininkai bei politikai.

Svečiams buvo pasiūlyta degistuoti trintos sriubos su juoduoju sepijų rašalu, gigantiškų brusketų bei itališkų naminių vanilinių ledų, pagardintų triufelių skonio aliejumi iš Toskanos.

Vakaro desertu tapo mados kolekcijos pristatymas, prieš kurį renginio garbės svečias dizaineris Seržas Gandžumianas pasakojo apie madingą verslo kelionių įvaizdį. Renginio metu buvo rodoma dviejų dalių vardinių drabužių moterims ir vyrams salono kolekcija. Ją demonstravo televizijos laidų vedėjos Jurga Drabatienė bei Gabrielė Laškaitė, prodiuserė Justina Ragauskaitė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, makiažo akademijos vadovė Rasa Sinkevičiūtė, modelis Jekaterina Lisovskaja, šokėjas Justas Žilinskas ir asmeninis treneris, televizijos šokių projekto nugalėtojas Tomas Uroška.

Aukštuomenės šventės nepraleido ir grupės „Naujos pupytės“ narės. Renginyje jos atrodė itin elegantiškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)