Į kolekcijos pristatymą atvyko tokios stiliui ir madai neabejingos garsenybės: Vaida Skaisgirė, Greta Mikalauskytė, Karolina Toleikytė, Kristina Ivanova, Jurgita Tvarijonaitė, Simona Starkutė, Simona Nainė, Viktorija Sutkutė, Sofio Gelašvili, Viktorija Siegel, Milita Daiker, Kristina Tarasevičiūtė, Ramunė Klivečkienė, Ugnė Galadauskaitė, Karolina Liukaitytė, Vidmantė Martinkonytė, Deimantė Kazėnaitė, Kristina Kaikarienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Neringa Čukinienė ir daugelis kitų.

Šį rudenį „Guess“ moterims siūlo puoštis elegantiškomis, iš aukščiausios kokybės medžiagų siūtomis, įvairių siluetų, ilgių suknelėmis. Raginama drąsiai dėvėti karpytus ar pjaustytus džinsinius šortus, švarkelius, priekyje susegamus trumpus sijonus, džinsus, kurių spalvos varijuoja nuo žiemiškos baltos iki tamsiai mėlynos.

Stiliaus deriniais iš parduotuvės asortimento pasirūpino puikiai žinomas stilistų duetas – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė.

Pagal šio sezono mados tendencijas, kiekviena mados ikona privalo spintoje turėti dirbtiniu kailiu ir leopardo raštu puoštą paltą.

„Marciano“ kolekciją papildė įspūdingos konstrukcijos paltais, dvispalvėmis dirbtinio kailio liemenėmis, elegantiškais paltais, puoštais didelėmis sagomis, griežtų formų odinėmis striukėmis. Biure atrodysite madingai vilkėdama megztuką ir pieštuko formos sijoną įspūdingu orchidėjų raštu. Trokštamiausios titulas atitenka pečius apnuoginančiai koketiškai suknelei, tinkančiai elegantiškam vakarui.

Laikrodžių atspalviai svyruoja nuo ledinės mėlynos iki klasikinės rudos ir auksinės. Šios spalvos puikiai dera su odinėmis, silikoninėmis ar metalinėmis apyrankėmis. Šį rudenį įvaizdį papildykite „katės akių“ formos akiniais.

„Ruduo – spalvingiausias metų laikas, kai plonus ir lengvus drabužius keičiame storais megztiniais, odinėmis kelnėmis ir ilgais batais. Kaip ir lauke, taip ir garderobe reikėtų išlaisvinti visas žemiškas spalvas ir tapti ryškia asmenybe, tarsi pats margaspalvis ruduo“, – pataria „ŠaŠa“ stilistai.

Vyrams „Guess“ siūlo modernią karinę ir baikerio tipo viršutinių drabužių kolekciją, kurią sudaro griežtų formų paltai iki kelių, puošti didelėmis sagomis ir detalėmis papildytos blizgios įvairių spalvų motociklininko striukės. Ir, žinoma, privalomas drabužis yra šio prekės ženklo džinsai bei džinsiniai švarkai, jau tapę amžinai neblėstančia klasika.

Kolekcijos modeliai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)