Renginio nepraleido stiliumi besidomintis Sigitas Praspaliauskas, modelis Deimantė Andriuškaitė, Diana Dargienė su dukra, Karolina Liukaitytė, Simona Brazdžionytė ir daugelis kitų.

„Dear Freedom“ idėja gimė prieš dvejus metus, kai dvi geros draugės Kristina Baušienė ir Rasa Barkauskienė suprato, jog gyvenime nori užsiimti tuo, kas malonu širdžiai ir sielai – kurti drabužius. Kristina – „Dear Fredom“ kūrybos vadovė ir būtent jos galvoje ir rankose gimsta drabužiai, o racionalesnio būdo Rasa atsakinga už šio prekės ženklo strategiją ir planavimą. Jų abiejų dėka prekės ženklas „Dear Freedom“ išsiskiria unikaliu dizainu, menu kvepiančiomis detalėmis, aukšta drabužių kokybe ir išieškota estetika – to, ko ieško stileivos, mylinčios ne tik greitą madą, bet ir vertinančios amžiną modernią klasiką bei savo garderobą pildančios laikui nepavaldžiais apdarais.

Prekės ženklo pavadinimą Rasa ir Kristina galvojo ilgai: norėjo kažko išieškoto ir turinčio prasmę: „Įsivaizdavome gražią ir saulėtą vasaros dieną. Stovime paplūdimyje su baltais marškiniais, ant kurių nugarų kažkoks užrašas... Rasa aiškiai matė žodį „love“, o Kristina – „freedom“. Abi sutarė, kad kuriamo naujo prekės ženklo pavadinimas bus „Dear Freedom“: „Lyg mylimam žmogui rašomo laiško pirmoji eilutė...“, – svajingai pasakoja kūrėjos.

Kūrėjos nesikuklina ir savo tikslų siekia ryžtingai: jų siekis yra tapti žinomu ir mylimu prekės ženklu ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. „Start small, dream big“, – šypsosi Kristina ir Rasa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)