Klaipėdos centre naujoji - 1100 kvad.m. plastinės chirurgijos ir estetinės medicinos klinika įkurta vietoje apleisto pastatų komplekso, įtraukto į Klaipėdos pramoninio paveldo objektų sąrašą – XIX a. pab. - XX a. pr. veikusios buvusios spirito varyklos ir alaus daryklos. Naujosios vietos savininkai – keturis vaikus auginantys plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Rokas Bagdonas su žmona dermatovenerologe Agne Bagdone džiaugiasi, kad pagaliau miestiečiai nebematys taip ilgai užsitęsusių statybų ir galės gėrėtis išskirtinės architektūros pastatu.

Paskutinį liepos penktadienį vykęs klinikos atidarymo renginys sutraukė būrį solidžių kviestinių svečių, neabejingų medicinos ir grožio naujienoms. Publika ne tik apžiūrinėjo modernios klinikos patalpas, žavėjosi erdvėmis, bet ir klausėsi dainininko Petro Daunio muzikinės programos „A Tribute to Michael Buble by Petras Daunys“.

Renginio automobilis – itališka legenda tapęs „Maserati“, pasižymintis ne tik rafinuotumu, bet ir daugiau nei šimto metų lenktynių dvasia. Šią legendą tęsia ir „Maserati“ flagmanais tapę Ghibli ir Levante išskirtinio dizaino modeliai.

Daugiau akimirkų iš renginio – fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)