Maljorkoje Mindaugas „paklojo pirmuosius pamatus“ ilgalaikei tatuiruotei, kurioje – jo vardo ir pavardės inicialai: Mind Rain, reiškiantys „Minties lietus“ arba „Paisyk lietaus“. Ir, kaip pats Mindaugas pasakojo, tatuiruotė puikiai atspindi jo būdą.

Kada jis sukaups jėgas rimtesniam piešiniui ant kūno, TV laidų vedėjas laiko paslaptyje. „Bet kokiu atveju greičiausiai tik po „Šok su manimi“, – intriguoja jis.

Naujienų portalui DELFI Mindaugas sakė rezultatu esąs patenkintas. Pokalbio metu paaiškėjo, jog tatuiruotė kol kas – laikina, mat dažai – tik paviršiniame odos sluoksnyje.

Sporto žinių vedėjas sakė norėjęs susigyventi su piešiniu, įvertinti, kaip su juo jaučiasi, o tuomet spręs, ar tobulinti jį, tačiau tai priklausys nuo projekto „Šok su manimi“ eigos.

Paklaustas, kas turėtų nutikti, kad piešinys ant kūno būtų patobulintas, M. Rainys sakė norįs išlaikyti paslaptį, tačiau paminėjo, jog viskas priklausys nuo jo pasirodymų „Šok su manimi“.

„Tai mano senos svajonės įgyvendinimas. Norėčiau turėti įspūdingesnį, didesnį piešinį. Kol kas norėjau įvertinti, kaip jausiuosi su tatuiruote, tačiau po tam tikro laiko aš galėsiu ją pakeisti priklausomai nuo aplinkybių. Tatuiruotės likimas paaiškės vėliau“, – DELFI pasakojo jis.
Naujoji Mindaugo Rainio tatuiruotė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)