Atvyko ir aktorė Toma Vaškevičiūtė su mylimuoju architektu Aleksandru Kavaliausku. Pozuojant vakaro fotografui, Aleksandras švelniai pabučiavo mylimosios Tomos plaukus.

Kultūrų dialogas per maistą

Restorano įkūrėja Jolanta Šlapelienė sako, jog „Kristoforas“ – tai ne tik restoranas, tai kultūrų dialogas per maistą, kur kiekvienas patiekalas pasakoja istoriją apie pasaulio skonių įvairovę, rašoma pranešime spaudai.

Šis požiūris atskleidžia ir pagrindinę restorano koncepciją – sukurti unikalią erdvę, kur tradicija tampa tiltu tarp skirtingų kulinarinių pasaulių.

Restorano virtuvės šefas Ernestas Viršilas – tikras profesionalas ir kulinarijos menininkas su daugiau nei 23 metų patirtimi aukščiausio lygio restoranuose Lietuvoje ir Anglijoje, dirbęs paties Gordono Ramzio restorane. Jo unikalus bruožas yra gebėjimas suderinti tarptautines virtuves, išsaugant griežtą prancūziškos klasikos discipliną.

Vakaro metu šefas svečius vaišino japonine seriole, škotiška lašiša, Patagonijos mažaisiais kalmarais, foie gras ir lietuviška stirniena. Tai keli iš patiekalų, kuriuos galės ragauti ir restorano lankytojai.

Vyno pasaulis: ekspertiškas pasirinkimas

Restorano vyno korta – tai ypatingas projektas, atspindintis gilų profesionalų supratimą apie vyno kultūrą. Joje lankytojai galės rasti Jolantos ir Daliaus Šlapelių asmeninės kolekcijos egzempliorių bei kruopščiai atrinktų pripažintos vyno ekspertės Jūratės Sprindžiūnaitės gėrimų.

Kiekvienas vyno butelis šioje kolekcijoje – tai ne tik gėrimas, bet ir pasakojimas apie konkrečių vynuogynų istoriją ir tradicijas.

„Kristoforas“ – tai daugiau nei restoranas. Tai kulinarinė kelionė, kviečianti patirti pasaulio skonių harmoniją tradicijos prieglobstyje, kur kiekvienas patiekalas tampa kultūrinės patirties dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)