Kartu su Rima dirbusi stilistų, vizažistų ir fotografų komanda jau kurį laiką dairėsi tinkamos pretendentės, o artėjant Mamos dienai, profesionalų komanda suprato, kad tai turi būti R. Antonovienė.

„Mamos dienos proga norėjosi padėti daugiavaikei mamai, todėl pirma mintis kilo, kad tai turi būti Rima, kuri yra šešių vaikų mama. Ji pradėjo keisti kūno formas, stipriai pakeitė savo fizinę būklę, o neseniai jai buvo atlikta ir operacija. Tačiau ne tik kūnas sudaro mūsų grožį, bet ir veidas, šukuosena, makiažas bei drabužiai. Nusprendėme jai skirti tokią dovaną, todėl surizikavome jos paklausti, ar ji sutiktų dalyvauti tokioje akcijoje. Žinoma, jai buvo šokas, nes tuo metu jai neseniai buvo atlikta operacija, todėl ji jautėsi dar gana silpnai. Nepaisant to, ji priėmė šį iššūkį ir buvo laiminga, džiaugėsi ir su malonumu viską priėmė“, – pasakojo „Stiliaus klasė“ įvaizdžio stilistė ir iniciatorė Viktorija Koročina.

Rimos pokyčiai truko visą dieną, tačiau įvaizdžio kūrėjų komanda sako, kad su Rima dirbti buvo labai lengva.

„Ji žinojo, kad esame savo srities specialistai. Žinoma, buvo šiek tiek ir jos prašymų, todėl atsižvelgėme ir į jos norus, poreikius. Nepaisant to, ji mums leido dirbti sava vaga ir sutiko daryti tai, ką siūlėme“, – pasakojo V. Koročina.

Rimai buvo atliktas viso kūno limfodrenažinis masažas, veido procedūra demakiažas, fermentinis pilingas bei uždėta stangrinanti veido kaukė.

Kiek vėliau daugiavaikei mamai buvo nudažyti plaukai, atlikta antakių korekcija, sukurtas makiažas bei parinkti trys skirtingi įvaizdžiai atsižvelgiant į Rimos figūros tipą ir jai tinkančias spalvas.

„Rezultatas pranoko lūkesčius. Ji labai džiaugėsi, nors buvo ir streso, kadangi dirbome beveik iki paskutinio atodūsio. Iš viso buvo pakeisti trys įvaizdžiai, atliktos veido procedūros, makiažas, šukuosenos. Buvo parinktas šventiškas įvaizdis, pavyzdžiui, išėjimui su vyru į restoraną ar kitą renginį, kitas buvo skirtas poilsiui, darbui ar laisvalaikiui, o trečiasis – klasikinė suknelė“, – DELFI kalbėjo stilistė.

Pasiteiravus, kodėl tokiems pokyčiams buvo pasirinkta būtent Rima, su ja dirbusi komanda atsakė, kad sunku būtų įsivaizduoti geresnę kandidatę.

„Artėjo Mamos diena, todėl nusprendėme prisidėti prie jau pradėtų pokyčių jos gyvenime bei atskleisti jos tikrąjį grožį, manome, mums tai puikiai pavyko“, – džiaugėsi grožio specialistai.

Po 12 valandų darbo Rima su malonumu atsakė į įvaizdžio kūrėjų klausimus apie tai, kaip ji dabar jaučiasi.

– Rima, kaip jūsų šeima sureagavo į tai, kad tokią gražią dieną, Mamos dieną, pasigrobsime jus stiliaus pokyčiams?

– Šeima sureagavo labai gerai, sakė, kad reikia tų pokyčių, jog bus mama graži, pasipuošusi. Labai palaikė šią idėją.

– Sakykite, ar tai pirmi tokie pokyčiai jūsų gyvenime?

– Taip, tokie rimtesni – pirmi.

– Papasakokite, kiek jūs laiko skiriate savo išvaizdai?

– Po svorio metimo buvau pas kirpėją tik vieną kartą, o tokį rimtesnį dažymą man teko atlikti pirmą kartą.

– Kaip jūs vertinate mūsų komandos darbą?

– Darbas atliktas puikiai, noriu padėkoti idėjos iniciatorei Viktorijai, fotografėms Ramutei ir Ingridai, plaukų stilistams Daurai ir Artūrui, visažistei Aistei bei kosmetologei Linai už limfodrenažinį masažą ir veido procedūras.

– Kuri šiandienos pokyčių dalis jums patiko, įsiminė labiausiai?

– Žinote, ko gero, fotosesija.

– Kaip jūs galvojate, kokios įtakos turi moters išvaizda jos gyvenime?

– Niekada negalvojau, kad žmogaus išvaizda taip stipriai daro įtaką aplinkinių nuomonei. Kaip sakoma, „sutinka pagal rūbą, išlydi pagal protą“, tad manau, kad išvaizda yra svarbus dalykas.

– Kaip galvojate, ar kažkas pasikeis jūsų gyvenime po šių pokyčių? Ar bandysite išlaikyti tą grožį, kurį sukūrėme?

– Makiažo, aišku, nedarysiu kiekvieną dieną, bet antakius ir plaukus vis tiek stengsiuosi išlaikyti. Dar figūrą reikės tvarkyti ir bus pokyčių daugiau.

– Sakykit, Rima, kuris stilistų parinktas drabužių derinys jums patiko labiausiai?

– Labiausiai patiko derinys su juoda suknele, net neįsivaizdavau, kad galiu taip gražiai atrodyti, kol nepamačiau.

– Ar dalyvautumėte ateityje panašiuose pokyčių projektuose?

– Taip, žinoma, dar dalyvaučiau, nes rezultatas mane labai nustebino.

– Rima, papasakokite kokie dabar artimiausi jūsų planai?

– Pirmiausia dar laukia dvi plastinės, odos pertekliaus šalinimo operacijos, po to kūno treniravimas ir 2021 metais vyksiančios veteranų kūno varžybos. O rudenį planuoju eiti į kursus, nes noriu įsidarbinti apsaugos darbuotoja.

– Kaip dažniausiai švenčiate Mamos dieną?

– Mamos dieną visada švenčiame su vaikais, jie prineša daug gėlių. Dažniausiai būname visi kartu su šeima.

– Ką galėtumėte palinkėti kitoms mamos šios nuostabios šventės proga?

– Linkiu skirti daugiau laiko sau ir prisižiūrėti, nes tuomet bus nustebinti ir vaikai, ir antrosios pusės, ir pačioms bus labai malonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (466)