„Mūsų ketinimai iš tikrųjų rimti. Atgaivinome Kauno naktinį gyvenimą, todėl nusprendėme atgaivinti ir pajūrio naktinį gyvenimą. Planuojame didesnius renginius, rimtesnių užsienio atlikėjų pasirodymus“, – DELFI pasakojo R. Rukaitis ir paaiškino, kol kas atskleisti atlikėjų, pasirodysiančių „Port“ atskleisti negalįs. Esą statybos ir įrengimo darbai užsitęsė, todėl apie tai, kas vyks atidarius klubą, atvirai kalbėti per anksti.

Vyro teigimu, klubo startas buvo planuojamas praėjusių metų lapkritį, tačiau užsitęsus darbams naujoji pasilinksminimo vieta duris lankytojams atverti turėtų balandžio pradžioje. Pašnekovas atskleidė, jog naujosios pasilinksminimo vietos uostamiestyje interjerą kuria jungtinė amerikiečių, bulgarų ir lietuvių komanda.

„Turėjome užsibrėžę aiškų tikslą, užkėlėme sau kokybės kartelę labai aukštai. Nenorime dirbti bet kaip, o jeigu kažką darome, esame įsitikinę, jog privalome viską padaryti maksimaliai gerai. Lietuvoje visi nori didelės grąžos nieko nedirbdami, nieko ypatingo neparodydami. Norime, kad lankytojai pasijustu taip pat, kaip jaučiasi geruose užsienio klubuose“, – pasakojo R. Rukaitis.

Klausiamas, ar turi planų su mylimąja kraustytis į Klaipėdą, R. Rukaitis tikino neturįs jokių abejonių, kad to prireiks. Esą vos atsidarius klubui, reikės kontroliuoti daugybę dalykų, ką padaryti gyvenant kitame mieste – sudėtinga.

Pasiteiravus, ar ir šįkart N. Pareigytė taps naktinio klubo direktore, mat jau turi tokios patirties, R. Rukaitis DELFI sakė, jog norint prieiti iki tokių pareigų iš pradžių reikia paplušėti ir prie baro.

„Ne ne, direktoriaus vietos Nijolei neplanuojame. Kiekvienas turi iki to prieiti. Reikia daug išmanyti norint būti direktoriumi, tačiau galbūt lankytojus ji pasitiks prie baro. Kad ir kaip būtų, dar ankstoka apie tai kalbėti“, – DELFI pasakojo N. Pareigytės mylimasis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)