Renginio organizatoriai gimtadienio vakarėlio metu pateikė netikėtų pramogų ir siurprizų. Svečiai turėjo galimybę išvysti ir naujausią „Irena Fashion“ kolekciją, kurią demonstravo žinomos pramogų pasaulio moterys.

Kolekciją drauge su modeliais demonstravo laidų vedėja Nora Lapinskienė, o finaliniu kolekcijos modeliu tapo seksualioji Jolanta Leonavičiūtė, kuri taip pat ir vedė šį šventinį vakarą.

Šventinio vakaro svečiai mėgavosi įsimintinu gyvos muzikos šou: šiam renginiui pasirodymą paruošė šių metų nacionalinės Eurovizijos finalo dalyvis Donatas Montvydas (Donny Montell). Atlikėjo balsas žavėjo tūkstančius gerbėjų ne tik Lietuvos scenose, bet ir svetur.

Donny Montell prieš kelis metus koncertavo didžiojoje Eurovizijos scenoje, o iš Baltarusijoje vykusio festivalio „Slavianskij Bazar“ atlikėjas parsivežė pagrindinį prizą.

Svečiai turėjo galimybę išvysti naujausią charizmatišką ir elegantišką „Irena Fashion“ kolekciją. Kolekcijos pagrindą sudaro puošnios skraistės, nertos iš šiltų pusvilnės siūlų, derintos tik su dirbtiniu kailiu, kai kurias skraistes puošia „Swarovski“ sągos. Taip pristatytos stilingos dirbtinio kailio liemenės, puskailiniai bei jaunatviškos suknelės iš megzto lino su žaismingais siuvinėtais piešinėliais, idealiai tinkančios vakarėliams naktiniame klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)