Vilniečiai ir miesto svečiai, aplankę interneto portalą friendlyvilnius.lt ir įvedę norimą draugiškumo kategoriją, atras būtent jiems tinkančią kavinę, grožio saloną ar kitą ieškomą įmonę.

Ši idėja – sėkmingos „LGBT friendly Vilnius“ iniciatyvos tąsa. Režisieriaus Romo Zabarausko pradėtas žemėlapis buvo pirmasis, sužymėjęs Vilniaus kavines, palaikančias LGBT bendruomenę.

„Mes vis labiau tampam globalia visuomene, kurioje lankosi, prisiglaudžia ar tiesiog gyvena ir atsiskleidžia skirtingiausi žmonės. Atėjo metas dar labiau išplėsti savo draugiškumo ribas. Atėjo metas pažinti vieni kitus ir padėti vieni kitiems,“ – savo motyvaciją atskleidė Romas Zabarauskas.

„Friendly Vilnius“ globėjas, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Mark Adam Harold neslepė optimizmo: „Aš taip myliu Vilnių, kad prieš vienuoliką metų nusprendžiau čia emigruoti iš Londono. Man garbė palaikyti šį projektą. Kartu su Romu sunkiai dirbsime, kad Vilniuje būtų daugiau šypsenų. Šis projektas neabejotinai pagerins miesto atmosferą ir ekonomiką.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)