Romantiškai dainai apie meilę per atstumą režisierė norėjo nufilmuoti saulėlydį, tad komandai teko kovoti su vėstančiu oru Malibu paplūdimyje. S. Milinytė pasakojo, jog filmuodamasi su artimu bičiuliu ir aktoriumi Devonu Murray'jumi negalėjo vilkėti šiltų drabužių, nes daina yra vasariška, todėl ir vaizdo klipe turi būti matomi vasariški vaizdai.

Devonas labai manimi rūpinosi. Net ir pertraukų metu. Dabar jis ir pats prodiusuoja filmus, todėl vis domėjosi, ar gerai filmuojama. Be to, kai labai atšalo, visada laikė apsupęs mane anklode. Iki pat paskutinės filmavimo minutės. Tikrai džiaugiuosi, kad būtent jis filmavosi kartu. Visada gera turėti artimą žmogų šalia", - pasakojo Simona.
Tačiau dirbdama ji negalėjo pamiršti ir neseniai įvykusios avarijos bei jos padarinių. Dar prieš seniai suplanuotus filmavimus gydytojai įspėjo dėl grėsmės sveikatai ir skyrė nuskausminamųjų vaistų. Visa komanda rūpinosi, jog pagrindinei vaizdo klipo aktorei nieko netrūktų ir nekiltų sveikatos problemų.

Nors medikamentai ir padėjo, merginai buvo sunku sukioti kaklą. Viso filmavimo metu ją saugojo bičiulis, kuriam atlikėja nebeslepia šiltų jausmų. Pasiteiravus, kaip klostosi jos ir Los Andželo ugniagesio santykiai, pašnekovė nusišypsojo: „Aš vis dar renkuosi ir esu ieškojimuose, tačiau, atrodo, jie eina į pabaigą".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)