Kiekvieną savaitę į programos „Eto moja mama“ („Tai mano mama“) studiją ateina mamos su savo dukterimis, siekdamos vienintelio tikslo – visiškai pakeisti savo įprastą gyvenimo būdą ir stilių bei atrasti naujų interesų. Šio tikslo siekti joms padės laidos vedėjos Tatjana Liutajeva ir Agnija Ditkovskytė. Moterys kitomis akimis pažvelgs į save, atras naują aprangos stilių, išmoks rūpintis savo išvaizda, pradės gyventi kitaip. Net dukros ne iškart atpažins naujoje moteryje savo mamą.

Tačiau nereikia net TV šou: paprastą dieną šios dvi kino žvaigždės ir taip tiesiog žydi. T. Liutajeva ir A. Ditkovskytė visiškai nepanašios į mamą ir dukterį. Tikriausiai nepažįstantys jų dažnai pagalvoja, jog tai - dvi seserys ar labai viena į kitą panašios geriausios draugės...

Vieną iš laidų galite pasižiūrėti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)