Prieš prisijungiant prie merginų grupės Sabina gyveno ir dirbo Olandijoje. Laiko veltui nešvaistė – intensyviai dirbo ir fotografavosi pikantiškose fotosesijose. Be abejo, nuotraukos, klajojusios internete, neaplenkė ir Lietuvos. Jos papuošė šių metų rugpjūčio mėnesio legendinio vyrų žurnalo „Playboy“ puslapius. Tiesa, tai toli gražu ne vienintelės pikantiškos Sabinos nuotraukos. S. Jucinaitė turi draugių, kurios ją taip pat yra įamžinusios pozuojančią ypač intymiomis pozomis.

„Tai tikrai nebuvo mano pirmoji fotosesija. Man patinka fotografuotis. Manau, kad visos tos nuotraukos yra meniškos. Aš suprantu tokį meną. Būna vulgarių nuotraukų, kurios yra negražios, o štai čia – „Playboy“. Vos pasiūlė fotografuotis, nė nedvejojusi sutikau. Iki šiol džiaugiuosi ir nesigailiu, ką esu padariusi“, Œ – naujienų portalui DELFI kalbėjo S. Jucinaitė.

Klausiama, ar nesibaimina, jog prisijungus prie populiarios grupės į viešumą viena po kitos ims lįsti pikantiškos profesionalios ir mėgėjiškos buitinės fotosesijos, dainininkė prasitarė jau sulaukusi ir skeptiškų vertinimų dėl pomėgio fotografuotis nuogai, tačiau jai, kaip pati tvirtino, svarbiausias yra šeimos palaikymas.

„Nesijaudinu nė trupučio. Artimieji sakė, kad jiems visos mano nuotraukos atrodo gražios ir meniškos. Kiekvienam juk neįtiksiu, o aš ir nesistengsiu“, – pabrėžė ji.

Pasiteiravus apie antrąją pusę, Sabina atskleidė turinti vaikiną ir tikino pati besistebinti, kad šis leidžia jai pozuoti nuogai ir nė kiek nepavyduliauja. „Jis mane ir nuveža, ir padeda suorganizuoti fotosesiją, ir kelionę. Visai nepavydi. Tai ir parodo, jog vaikinas – tinkamas, nes dauguma vaikinų savo merginoms to daryti neleistų. Jis mane palaiko ir rūpinasi. Jam svarbesni mano norai, o ne jo paties“, – atviravo visai neseniai prie grupės „Naujosios pupytės“ prisijungusi S. Jucikaitė.

Pasirodo, Sabina apsinuogino ne tik prieš profesionalus, bet ir prieš savo drauges, kurios į rankas pasiėmusios fotoaparatą surengė ne vieną ypač pikantišką fotosesiją, kurioje dainininkė įamžinta ypač pikantiškomis pozomis.

„Gal vieną dieną ir tos nuotraukos išlįs į dienos šviesą, ten tokių paišdykavimų daug buvo. Žiūrėsim, ar nuotraukos išplis. O jeigu taip ir nutiks, tai ką jau padarysi. Už tai, ką esu padariusi, atsakau pati. Galiu pasakyti tik tiek, kad man visa tai yra gražu“, – DELFI tikino S. Jucikaitė.

Į nuogybių skandalą prieš kelis metus buvo pakliuvusi ir grupės lyderė Oksana Pikul. Internete išplatintos nuotraukos, kuriose ji buvo įamžinta visiškai nuoga, sukėlė daug rūpesčių. Ir nors žurnalistams Oksana tvirtino nesigėdijanti savo praeities, ypač patikimų DELFI šaltinių teigimu, šį viešumą ji labai skaudžiai išgyveno, dainininkei atsitiesti prireikė nemažai laiko.

Erotinės fotosesijos nesvetimos ir kitai grupės narei Skaistei Steikūnaite. Ji taip pat žurnalistams yra tvirtinusi, jog estetiškai atrodantis nuogas kūnas – nieko blogo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)